- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
Állványfejet hol érdemes venni, ha nem ragaszkodom ahhoz, hogy új legyen, viszont szeretném, ha olcsó lenne? Ebay játszik?
-
Maksifül
senior tag
válasz
Real_Necro #5038 üzenetére
Csak egy kis kézikamerát, amit fixen használnék. Panasonic SD700
Igazából nem is tudom, hogy mit kell ilyenkor nézni, honnan tudhatom, hogy melyik gyártó, melyik terméke kompatibilis egyáltalán az állvánnyal. Manfrotto MT 190CXPRO4.
Tulajdonképpen elég lenne egy adapter is, amire rá tudom rögzíteni a kamerát, esetleg ugyanez gyorcsatolóval.Javaslatok?
-
Maksifül
senior tag
Videózásra ki milyen állványfejet ajánl?
-
Maksifül
senior tag
Sziasztok!
Manfrotto MT190CXPRO4 állványhoz szeretnék valami nagyon egyszerű fejet vásárolni. Csak kis kézi videókamera lesz rajta, szóval a súly nem lényeges, inkább azt szeretném, hogy olcsó legyen, de könnyen kezelhető. Talán a gömbfejes lenne a legpraktikusabb. Ki mit ajánlana?
-
Maksifül
senior tag
válasz
andrasferenc #1818 üzenetére
Köszönöm szépen Edigitalnál egy féle van, az is csak rendelésre. A másik kettőt bogarászom át majd. Van olyan típusa, amit kifejezetten ajánlotok, és fejjel együtt nem kerül 40-nél többe? Vagy nem sokkal...
-
Maksifül
senior tag
válasz
kiskornel #1809 üzenetére
Nos, a korábban említett Manfrotto teljesen összecsukott állapotában a falnak támasztva egyszer eldőlt, és eltört az egyik műanyag szorító. Kicseréltettem, utána nem volt semmi gond vele, míg vasárnap mi nem vittem a természetbe, ahol kb -5 és 0 fok közötti hőmérsékleten használtam kb 2 órát. Amikor össze akartam csukni, kilazítottam a pántokat, és egyesével betologattam a lábakat a helyükre, vagy hagytam őket becsusszanni. És az egyik vastag szorítópánt a becsusszanáskor egyszerűen kettétört teljesen.
Nem hittem volna, hogy ilyen silány anyagokból készül a Manfrotto.
Ezért keresek másféle megoldást. -
Maksifül
senior tag
Javaslatokat szeretnék kérni állvány vásárláshoz.
Lehet új, vagy használt, kb 20-30e forint között.Elvárásáok:
- FÉM szorítópántok a lábakon
- mindenfelé mozgatható fej, amit könnyű kezelni.
- Lehetőleg ne legyen túl nehéz, nem kell 300-as objektívet tartania, de nem baj, ha bírja.
- vízszintező sem ártMit javasolnátok?
Manfrotto 728B-t szeretnék lecserélni, nincs vele sok bajom, leszámítva azt, hogy szaros műanyag szorítógyűrűi vannak a lábain, és azok nem bírják sem a hideget, sem az ütődést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest