- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó, ez így persze igaz, de én teljesen más irányban gondolkodtam erről.
Ebben az esetben viszont akkor nem is lehet kisebb a layer vastagság, a nozzle méreténél? Tehát, akkor gondolom minimum 0.4mm kell, hogy legyen?
Mert én pl most kinyomtattam Creality Slicerrel (ezt a géphez adták gyárilag) egy Star Trekes pendantot, és a layer size 0.06mm volt.
Hozzáteszem, ez a slicer lényegesen egyszerűbb, mert sok beállítást teljesen automatikusan ad meg, viszont gondolom kevésbé finomhangolható.
Azaz kezdőknek jobb, mert bolondbiztos.
Na és ez a kinyomtatott pendant, sokkal szebb lett, mint amit a Simplifyvel nyomtattam. Illetve, az egyik fele az majdnem tökéletes lett, de a másik sajna még így is szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged