Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
ZolkoW
üzenetére
az új curában egyébként elvesztettem egy beállítást. Régebben volt az experimentals részen egy részletesség opció, ami alapból talán 0.5 mm volt és azt volt, hogy levettem kisebbre, 0.1-re, ami észrevehetően több apróbb részletet adott vissza - cserében jobban rázta is a fejmozgás a gépet persze. Most vagy megváltozott a 4.4.1-ben valami vagy már nem experimental részen van

egyébként inkább arra gondoltam a driverek kapcsán, hogy a filléres klón, hr4988 nem is rossz. Zaj csökkentő bumper betétekkel nagyon jól használhatónak tűnt. Kár hogy az én példányaimmal vagy más ismeretlen okból a 128 microsteppes módját nem tudtam bekapcsolni - bár lehet a motorjaimmal nem volt szerencsés párosítás, mert a poti maxra tekerve is valsz épp csak elegendő nyomatékot adott a tarantula gyári motorjaival. Pedig elvileg az is magas terhelhetőségű kéne legyen - lehet ezzel kapcsolatban füllentettek

Nekem curában a tree support az egyik plusz, ami mondjuk prusából hiányzik. Múltkor prusával próblátam d&d figura csoportot nyomtatni és nem bírtam kiszabadítani a supportból. Curás tree-vel viszont sokkal kevesebb probléma volt... ott is volt persze. Túl alacsony hőfokon nem lehet, mert eleve törékeny részletek vannak, magas hőfokon meg a support is erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

poli27