Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz ZolkoW #20895 üzenetére

az új curában egyébként elvesztettem egy beállítást. Régebben volt az experimentals részen egy részletesség opció, ami alapból talán 0.5 mm volt és azt volt, hogy levettem kisebbre, 0.1-re, ami észrevehetően több apróbb részletet adott vissza - cserében jobban rázta is a fejmozgás a gépet persze. Most vagy megváltozott a 4.4.1-ben valami vagy már nem experimental részen van :D

egyébként inkább arra gondoltam a driverek kapcsán, hogy a filléres klón, hr4988 nem is rossz. Zaj csökkentő bumper betétekkel nagyon jól használhatónak tűnt. Kár hogy az én példányaimmal vagy más ismeretlen okból a 128 microsteppes módját nem tudtam bekapcsolni - bár lehet a motorjaimmal nem volt szerencsés párosítás, mert a poti maxra tekerve is valsz épp csak elegendő nyomatékot adott a tarantula gyári motorjaival. Pedig elvileg az is magas terhelhetőségű kéne legyen - lehet ezzel kapcsolatban füllentettek :D

Nekem curában a tree support az egyik plusz, ami mondjuk prusából hiányzik. Múltkor prusával próblátam d&d figura csoportot nyomtatni és nem bírtam kiszabadítani a supportból. Curás tree-vel viszont sokkal kevesebb probléma volt... ott is volt persze. Túl alacsony hőfokon nem lehet, mert eleve törékeny részletek vannak, magas hőfokon meg a support is erős.

Új hozzászólás Aktív témák