Új hozzászólás Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Jó választás.
Bővebben: link
-
KovacsUr
addikt
Én inkább 30K-t mondanék... Persze minden attól függ, kinek milyen magasak az igényei
De mint utaltam rá, van ASIO driver SB Live!-hoz is (a Kx Project része, valaki már linkelte itt korábban).
[Szerk.]
Ja, ASIO: Audio Stream Input/Output, a Steinberg találmánya, alacsony késleltetési időt lehet elérni az ilyen driverek használatával. -
KovacsUr
addikt
Az Audacity is hangszerkesztő, csak nyílt forráskódú.
A profi progik futtatásához általában olyan hangkártya kell, amihez létezik ASIO driver. A lehetőségek kihasználásához persze jól jön egy profi hangkártya is, de nem elengedhetetlen. Akár egy SB Live!-val is el lehet indulni. -
simonzé
addikt
Szóval
-zeneszerkesztés:
Fruity Loops (kb 800 USD), Sonic Foundry Acid Pro (kb 1000 USD),
-hangszerkesztés:
GoldWave (olcsó), Audacity (ingyenes), Sound Forge (kb 500 USD)
A hangszerkesztő programokl vagy olcsók, vagy jók, ez az általános szabály. Olcsón nem igazán tudsz jót szerezni (talán a Goldwave a legjobb vásár, olcsón jó.), drágát meg megint csak nem tudsz, csak azt más okból.
Kezdő szintű zenélgetéshez ajánlom az e-Jay sorozatot, ami különböző stílusokban ad egy rakás hangmintát, amiket egymás alá pakolva zenét kreálhatsz nevetségesen egyszerűen. Az eredmény viszont egész jó lehet, hála a jó hangmintáknak. Ez a progi stílusonként 3-4e Ft-ért elvihető például a M*diaM*rkból. -
Dave™
nagyúr
písz, én is azért indítottam a no warez-zel, hogy lássák jó szándékomat
a demo off-ban van, remélem érthető.
mod: ha nem szeretnél 100k-s hangkártyát (ami valóban nagyon cool, nem is hangk, hanem hangkeverők.) akkor legalább egy audigy-t vegyél, mert támogatja az ASIO-t. Bye!
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
A ReBirth egy analógszinti-emulátor. (Tulképp...)
Én ajánlanám ugyenttől a cégtől a Reason nevű programot. Tulképp egy virtuális ''stúdió'', keverőpulttal, effektekkel, samplerekkel, dobgépekkel, szintikkel, mindennel. Ezzel is főként elektronikus zenéket lehet csinálni, de a ReBirth-nél sokkal több mindent tud, igazi hangszerek is megszólaltathatóak vele (samplerezve).
Vas kell alá, de egy mai átlag konfigon röhögve elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest