- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunpower
tag
válasz
tiborrr #10407 üzenetére
Nekem tunerem van, így TV-vel nincs tapasztalatom.
Összesen 85 csatornát talál meg a cucc, amiből (analóg családi előfizetés esetén) 50 csatorna nem kódolt, tehát DVB-C tunerrel lehet nézni.
Érdekes módon egyre fogynak a digitálisan nézhető csatornák, úgyhogy marhára örülök hogy most ruháztam be egy tunerre.....Van olyan is ami analógon jön, de digitálisnál kiírja hogy kódolt és csak hang van kép nincs.
Még szerencse hogy olyan tunert választottam amiben van CI slot, gondolva a magyar mentalitásra, hogy a beetetés/elterjedés után azért is fizetni kell!!Az alap beállítási értékeket meg tudom adni, ha az segít:
Frekvencia: 386000 - 770000KHz (386;402;410;418;426;434;442;754;762;770)
(Meg tudom adni, hogy melyik frekin milyen csatorna van, de csak külön kérésre, mert elég sok írás....)
Moduláció: QAM 256
Szimbólumsebesség: 6875Vannak még ilyenek (ezeket csak a programból hámoztam ki):
Network Id (ONID): 12321
Service Id (SID): csatornánként más érték
Transport Stream Id (TSID): csatornánként más értékProgram szerint mindegyik csatorna jelerőssége és a jelminőség is 98%.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest