- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Hmmm, ez az érdekes...Gyári progival CSAK egy rosszul jövő mtv1-en volt hang, semelyik máson sem.Más programok SEMMILYEN hangot nem keltettek. A rádió minden programmal kifogástalanul szólt. Na akkor mit is kell csinálnom?
Jah, és igen, magyarországra állítottam..jó lenne 1-2 napon belül megtudni a dolgot,mert ajándékba lesz, és még gyors csere, ha nem jó, nem akarok a fa alatt beégni vele. Sajnos az én gépemben technikai okokból nem tudok próbálkozni(kellene még 30m koax), a leendő tulaj meg ritkán megy el itthonról,hogy nála rakjam be...Na akkor mégegyszer..mit is kell csinálnom?
Jah, rögtönzött vétel volt,szerinted megért 8900ft-ot?Eredetileg Leadtek Winfast2000-et akartam, de 6300-ért elkapkodták,mint a szél,mire odaértem, már csak ez maradt, de már tököm tele a tömeggel, és a vásárlással, így megvettem, bá nem jellemző rám)
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Nos az Asus forumán találtam magyarokat pont ebben a témában... hm, nem semmi, hogy pont ott botlottam beléjük. Na midnegy, szóval kiderült nem is jár hozzá kábel. Ha az országot Ausztriára állítom, akkor lesz hang... Ja a belső csatlakozó pedig nem szabványos állítólag, így szinte reménytelen kábelt taláni hozzá... na, hogy ezt miért csinálták így...
Kösz mindenkinek, aki segíteni próbált! -
canniball
nagyúr
'' egyedül a CD-n lévő kézikönyvben van odaírva, hogy ''audio out''.''
Ez aztán a...
Van olyan kártya, ami le tudja adni PCI-n keresztül is a hangot (pl. ATI), de ha jól tudom ez ''különlegesség'', így ha nincs külön feltüntetve szerintem a tiéd nem ilyen. Ha a ''sima'' audio kábel nem jó, akkor passzolom. Próbálj meg az asus.hu-n segítséget kérni/kábelt beszerezni (van ''fórum'' is).[Szerkesztve]
-
canniball
nagyúr
Pedig kellett volna kábelt kapnod. (Hogy ez két hónap alatt hogy nem tűnt fel...?
) Ez a kábel viszi a hangot a hangkártyába (AUX vagy CD csatiba), ezért nincs így semminek hangja. Ha jól tudom ez ugyan olyan kábel (csak rövidebb), mint amivel az optikai meghajtót és a hangkártyát össze lehet kötni, szerintem bármelyik boltban kapsz pár100Ft-ért. És legközelebb ha vásárolsz nem árt átnézni a doboz tartalmát.
(Ui: Nekem ugyan Leadtekem van, de gondolom nagyjából mindegyiknek hasonló a felépítése.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Fotó állvány eladó
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest