- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Nagyon jól szerepelt a tesztben a Goodram Iridium Pro 240 GB. 5 év limitmentes garancia, Toshiba 19 nm-es toggle MLC, Phison PS3110-S10 vezérlő, és nagyon jó ár. Az Adata SX930-hoz hasonló képességek, szóval hamarosan megy is be az ajánlottak közé. SSD IRIDIUM PRO
-
Bodor
veterán
válasz
pocokxx #38932 üzenetére
Ezzel jobban jársz, nincs limit a garanciában és TLC helyett MLC.
-
Bodor
veterán
válasz
szpali #38821 üzenetére
Ha elég a 220TB terhelhetőség, és a 3 év garancia, és nem baj ha TLC-s, akkor ez jó áron van. Az 1 TB-osak azért már jóval drágábbak.
-
-
Bodor
veterán
Szerintem mindkettő tartósabb,mint az Intel 535, gari ugyanannyi, talán az XT a maga 19nm-es chipjeivel jobb választás, mint a többi, mert hogy tartósabb, de a specifikációk között vagy egy olyan, hogy Endurance 124TBW, ami nem feltétlenül garanciális feltétel, de az SX930-nál ilyen nincs. Érezhető sebességben nincsen különbség közöttük, szóval az nem szempont.
-
Bodor
veterán
továbbra sem tudok dönteni
Miért nem? Mi a probléma? Ha van helyed sima 2.5-ös SATA , akkor nem kell M.2-es SSD-t venned, mert semmi értelme.
Ha nincs akkor meg kérdezz ezek szerint. Idézet az összefoglalóból:Kérés:
Ha ezt a hozzászólást és a benne lévő hivatkozásokon lévő cikkeket végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
2. Mekkora SSD-re van szükség?
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?Sokan szabadidejüket erre áldozva segítik az érdeklődőket a fórumon, ezért jogos kérés, hogy ha ezt a segítséget bárki igénybe szeretné venni, akkor tegye azt egy kicsit felkészülten. Köszönjük!
M.2 esnek ennél jobbat rendszernek én sem tudnék ajánlani.
Sima 2.5ösból meg ez.
(#38876) -szabi-: Nem, azokkal más, de hagy ne soroljam fel, hogy miért nem kerültek bele az ajánlásba.
Idézet az összegfoglalóból, amit gondolom te sem olvastál el.
Azok a kereskedelemben ma is kapható típusok, melyek nincsenek az ajánlottak között, többek között az alábbiak miatt nem kerültek be (még) a többi közé.
- Indokolatlanul magas ár,
- Valamelyik jellemzőben az átlagnál kisebb teljesítmény
- Az átlagnál alacsonyabb írási terhelhetőség,
- Gyakorlati tapasztalat hiánya (nagyon új még a típus),
- Egyszerűen csak rossz ár/érték arány az ajánlottakhoz képest -
Bodor
veterán
válasz
#52469760 #38860 üzenetére
Kapcsold ki a Samsung Magicianban a rapid módot, mert igazából semmit sem ér.
Töröld le a Samsung Magiciant.
1. pont szerint mérj.
Ha legközelebb kérdés van, akkor a Flash SSD topikba írj, ahogy a topik tetején kérjük is.(#38861) KovVik93: 5 év gyári garanciával és 75 TB írási limittel Ha nem szeretnél írási limitet, akkor 3 év garanciával ( gyártó 5 évet ad rá) Adata SP900, vagy kisebb méretben ( szerintem rendszernek elég lenne ez is) , de olcsóbban 5 év limitmentes garival PLEXTOR 128GB M6G Plus M.2
-
Bodor
veterán
válasz
Emperor_ #38847 üzenetére
Mitől került ez januárban 81.000 Ft-ba?
-
Bodor
veterán
válasz
Sztaff #38734 üzenetére
Másik variáció:
Oprendszer alá elég 1db. 120 GB-os példány, mondjuk 5 év garival , MLC és Írási limit mentesen ez.
Mivel elég ritka a két M.2-es csatolóval ellátott alaplap, esetleg ebből kettő munkára. LINK Ez is 5 év gari , MLC és limitmentes. Vagy csak egy darab nagyobb, így még olcsóbban kijössz mint 256-ossal.
-
Bodor
veterán
-
Bodor
veterán
válasz
xPraetoriaNx #38646 üzenetére
Igen, tudjuk, hogy elavult a konkrét ajánlás, rajta vagyunk a frissítésen, csak idő kellene hozzá.
-
Bodor
veterán
válasz
DrojDtroll #38570 üzenetére
Ebben teljesen igazad van.
-
Bodor
veterán
válasz
DrojDtroll #38565 üzenetére
Én nemrég raktam össze egy gépet, és egy ilyen SSD-re raktam a rendszert, hát abban a lapban ( LINK ) , Intel i5 6500-as procival nem tudtam kihajtani belőle az ígért 1600 MB/s-os szekvenciális sebességet, semmilyen driverrel.
Ettől függetlenül rendszernek használva egy kicsit gyorsabbnak éreztem, mint a saját Samu 840 Pro-mat, de lehet hogy csak a friss oprendszer adta a plusz gyorsaságot.Van akinek meg a nagyobb változat, egy másik lappal viszont közel hozza a gyári értékeket.
Az biztos, hogy én is tapasztaltam a hűtőborda hasznosságát, mert 40-50 fok fölé még terhelve sem ment az SSD hőmérséklete.
-
Bodor
veterán
-
-
Bodor
veterán
válasz
fogtunder #38367 üzenetére
Nem, nincs túllihegve.
Akit nem érdekel a korlát, az nem fogja ezt a szempontot figyelembe venni, viszont ha nem említeném meg, akkor később meg az lenne a baja a kedves vásárlónak, hogy miért nem szóltunk róla az ajánlásnál.A másik pedig az elv. Ha két azonos tárhellyel rendelkező , és hasonló árú típus közül az egyiknek magasabb a TBW-je, vagy nincsen, akkor elvből ezeket fogom ajánlani. Bővebben erről itt írtam.
(#38368) DJZoliboy: Olvasd el az alaplapod leírását, ott biztosan megemlítik, ha meg van osztva valamivel az M.2-es csatoló sávszélessége.
-
Bodor
veterán
válasz
TechN7ne #38364 üzenetére
Gyakorlati gyorsaságban nem lesz különbség rendszernek használva, viszont az Intel 330 tartósabb 25nm-es MLC-vel van szerelve, de kétlem hogy még garanciális, és ez is szempont, míg a Samu gyengébb TLC-s, és van a garanciában írási limit is.
(#38363) fanti: Hát igen, csak ne lenne TLC-s és ilyen alacsony TBW a 3 év gari mellett.
-
Bodor
veterán
Itt például a Fury olcsóbb ,mint az általad linkelt boltban az Ultra II.
-
Bodor
veterán
válasz
Johnny Cage #38292 üzenetére
Biztos, de azt a programot nem ismerem, inkább ezt a magyar nyelvű , leírással rendelkezőt ajánlom, mert már többeknek bevált. LINK
-
Bodor
veterán
a 850 pro 3d vnand mlc jobb mint a 19-20 nm toshiba nand mlc ami a plextorban vagy vagy kb teljesen mindegy?
Szerintem kb ugyanannyit bírnak, viszont annyi a különbség, hogy az 5 év gari mellé a Samsung kiköt egy bizonyos írási limitet ( mérettől függ) tehát vagy 5 év gari vagy ha eléred a limitet, ( ami nevetségesen alacsony a tényleges terhelhetőséghez képest) akkor ugrik a garancia. A Plextor viszont nem ad meg írási limitet, ezért preferálom én jobban.
(#38290) Johnny Cage: 64 GB-ost már nem éri meg megvenni, helyette 5 év garival 120 GB-os Adata SX930-at javaslok 5 év írásmentes garival.LINK
-
Bodor
veterán
válasz
Ra's al Ghul #38277 üzenetére
HyperX Fury, vagy 5 év garival Adata SX930
-
Bodor
veterán
válasz
rvn_10 #38197 üzenetére
Adata SX930 vagy Kingston KC400 jó vétel lehet, 5 év garival.
(#38198) Avicularia: Veheted nyugodtan
-
Bodor
veterán
válasz
Gasparius #38169 üzenetére
EVO 150 TB írási limit , és van ahol megadják rá az 5 év garit, UV400 3 év garival 400 TB limit. Mindkettő TLC_s, de az UV400 nem igazán szerepelt jól a tesztben. Ha hosszabb távra gondolkodnék, én a Kingston KC400-ast venném, 5 év gyártói garanciával és 1600 TB limittel. LINK
(#38173) zolynet: Én is az elsőre voksolnék, de az SP 900 sem rossz vétel.
(#38177) pinkrain: A felsoroltakon kívül még a rendszervisszaállítást is érdemes megnézni, hogy melyik meghajtóra mennyi százalék van beállítva erre a célra, esetleg törölheted mindet, és létrehozol csak a "C"-re egy újat. Ha mégis kell a nagyobb SSD, akkor Adata SX930 a nyerő.
-
Bodor
veterán
válasz
Prosectura2 #38138 üzenetére
SF vezérlő sosem volt kerülendő, teszteket meg felesleges nézni, mert a számok ellenére gyakorlati különbség nincsen az ajánlott típusok között, ezért inkább az ár/garancia/megbízhatóság összefüggéseit érdemes figyelembe venni. Ha az összefoglaló szerint kérdezel, könnyebb tanácsot adni.
(#38142) TheSmylo: Döntsd el, hogy 120 vagy 240 GB-os SSD kell, és hogy 3 vagy 5 év garancia, mert az árba amit írtál majdnem mindkettő belefér. Összefoglaló?
(#38149) SLYM: Egy SSDOK képben jobban bíznék, de inkább privátban küld, ne zavarjuk ezzel a topikot. Sokat bírnak a régi típusok, de ha a vezérlő meghal, akkor vesznek az adatok és ha nincs garancia, akkor dobhatod a kukába ( illetve szelektív gyűjtőhelyre)
(#38152) 7Heads Drago: Rendszer alá szerintem is bőven elég még egy 120 GB-os SSD.
-
Bodor
veterán
válasz
TeeJay #38097 üzenetére
Ha nem érdekel az írási limit és ennyire csak a Samsungban bízol, akkor vedd azt.
de inkább venném a VNAND TLC-t mint egy 1x nm-es más gyártó MLC memóriás termékét ami lehet 2ezer újraírást sem bír...
Én a KC400-at ajánlottam, ami nem ilyen.
Egyébként a szintén írási limites, de jó értékekkel rendelkező Crucial MX300-on is el lehetne gondolkodni.
-
Bodor
veterán
válasz
tylerddd #38089 üzenetére
A HyperX márka is a Kingston égisze alatt született, csak önálló márkaként forgalmazzák, ha jól tudom.
(#38089) tylerddd: Nekem nem nyerte el a tetszésemet az UV400, de olvass tesztet róla, és konklúziót!
(#38091) CoolBoy323: Én nem nagyon szeretem az EVO-t , mert TLC-s, írási limites, és tényleg drágább.
Csak az iponban néztem az árkülönbséget, ott 25K az Adata és 28.600 az EVO, de csak 3 év garit adnak rá.
Ha neked az EVO jobb, akkor vedd azt.(#38092) lemusz:
- Pagefile maradjon-e? Leveheted 400 MB-ra, az elég.
- 8-9 giga szabad hely elég-e ahhoz, hogy ne legyen baja? Igen, elég
- Nagyon elavult-e már ez az ssd? Nem elavult.
Ha vennék egy újat megérezném-e azt a kb 3-4x nagyobb írás és olvasási sebességet? Nem, csak nagy fájlok másolásánál.
Lenne-e olyan hatás, mint ami akkor volt amikor HDD-ről átraktam SSD-re magam?
Nem lenne, mert az SSD gyorsasága nem a szekvenciális értékek miatt érezhető.
Az SSD legfőbb erénye - amely minden rendszer alatt érezhető - az adatok gyors elérési ideje.
Amíg a HDD-nél ez átlagosan 15 ms, addig az SSD-nél ez az érték mindössze 0.1 ms !
Tulajdonképpen ez a minimális elérési idő az oka annak, hogy gyorsnak érezzük az SSD-t.(#38093) Kenan: Összefoglalóban nem találtál? HyperX Fury vagy CRUCIAL 525GB MX300 jó vétel lehet. Ha tartósabbat szeretnél, akkor 5 év garival ADATA 480GB XPG SX930
-
Bodor
veterán
válasz
CoolBoy323 #38086 üzenetére
Szerintem a nemrég linkelt Adata SX930 neked is jó vétel lenne. Megbízható , MLC-s, 5 év írási limit mentes garancia és jó ár.
Samsung 850 EVO drágább is, a Pro meg teljesen felesleges lenne erre a felhasználásra.(#38087) tylerddd: HyperX Fury és Savage is majdnem Kingston...
Az általad említettek azért nincsenek az ajánlásban, mert volt velük probléma, olvass utána a topikban.
-
Bodor
veterán
-
Bodor
veterán
válasz
Laraxior #37964 üzenetére
Sajnos tévedsz,mert nem. Pont erre való a Flash SSD topik, és erre a topik tetején fel is híjuk a figyelmet.
"Amennyiben már túl is vagy a vásárláson és kérdésed, észrevételed lenne, az alábbi topik a legmegfelelőbb ehhez: Flash SSD topik!"
Nem véletlenül lett annak idején kettéválasztva a két téma.
Monitorozni ugye az szokott, akinek már van SSD-je.
Ez a Milyen SSD-t vegyek...
Köszi
-
Bodor
veterán
Talán térjünk is vissza a topik témájához.
-
Bodor
veterán
Én is így látom.
(#37935) Winne: 5 év garival ez jó vétel.
-
Bodor
veterán
Ha rendszer alá lesz, akkor szerintem csak minimális lesz az érezhető sebesség különbség, bár 4K olvasásban jó, viszont írásban nem remekel. Ha játékra is használnád, akkor jó választás lehet, hiszen gyorsabbak lesznek a pályabetöltések, de a magas szekvenciális olvasást és írást csak egy másik ilyen gyors típussal együtt tudod kihasználni, hiszen kell egy ugyanilyen gyors forrás is.
-
Bodor
veterán
Ez így van, de én ebben a topikban, ha hasonló áron és hasonló 3 vagy 5 év garival rendelkezik pár SSD, akkor az írási limit menteset, vagy minél nagyobb írási limittel rendelkezőt ajánlom.
Ha kicsi az írási limit de ezt az ár ellensúlyozza, akkor rendben van a dolog, ezért írtam azt, amit. Tehát ha biztosan nem lesz sok írás, mert olyan a felhasználás, mint ahogy (#37902) Raymond is írja, akkor az ár miatt jó vétel lehet az Kingston UV400 ( bár az ingadozó teljesítmény nem jó pont), vagy a Crucial MX300 is.(#37901) Laraxior: Igen , igazad van, de én általában ezeket a szempontokat szoktam figyelembe venni az ajánlásnál.
-
Bodor
veterán
válasz
Laraxior #37897 üzenetére
Nem olyan rossz ez az MX300, de azért a 275 GB-hoz társuló 80 TB-os terhelhetőséget igen kevésnek tartom a 3 év garanciával.
Nem vagyok oda a Samsungért, de ők a 850 EVO 120 GB-nál 5 év gari mellett 75 TB-ot tudnak biztosítani.De tudom, az ár a döntő sokaknak, főleg ha 3 évente feleslegesen cserélgetik az SSD-ket...
-
Bodor
veterán
válasz
DonShade #37878 üzenetére
Ezt ajánlom : Én azért nem csak internetezek, de jó pár éve elférek egy 120 GB-os SSD-n, 50-60 GB így is szabad. De ha gondolod, akkor tegyél még a 20K-hoz még 5400-at, és vegyél ugyanebből 240 GB-ost, végül is 5 év alatt az csak évi 1000 Ft.
-
Bodor
veterán
válasz
DonShade #37869 üzenetére
Összefoglaló kinyitása ▼
Kérés:
Ha ezt a hozzászólást és a benne lévő hivatkozásokon lévő cikkeket végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?Sokan szabadidejüket erre áldozva segítik az érdeklődőket a fórumon, ezért jogos kérés, hogy ha ezt a segítséget bárki igénybe szeretné venni, akkor tegye azt egy kicsit felkészülten. Köszönjük!
-
Bodor
veterán
válasz
troszti #37752 üzenetére
Akkor melyiket válasszam, melyik megbízhatóbb, melyik bírja jobban/tovább?
Egyiket sem, mivel TLC chippeket használnak, ezért nem is ajánlottak. Helyettük inkább a tartósabb MLC-s Adata SP900-at vagy 920-at ajánlanám, közel hasonló áron. Ráadásul az SP920-ra 5 év garancia jár a gyártótól.
-
Bodor
veterán
válasz
nlnagy #37725 üzenetére
UV400 a belépőkategória a nagyobbak között ( ez látszik az árán is) , amit én ajánlanék, az azért drágább, 50K körül az Adata SX930, vagy Intel 535. Mindkettő 5 év limitmentes garival, tartós MLC -vel.
Középszinten HyperX Fury és Savage.(#37724) MTBF: Neked is ez a válasz, viszont visszaolvashatnál kicsit.
-
Bodor
veterán
válasz
nlnagy #37722 üzenetére
Szerencsére nem kell ennyit ráköltened, 5 év limitmentes garival a 240/250/256 GB-osok közül szerintem most ez a legjobb vétel. LINK
Ha elég a 3 év, és nem zavar a helyenként ingadozó teljesítmény, valamint a bővebb tapasztalat hiánya ( elég új még ez a típus, nem tudjuk, hogy mennyire megbízható), akkor ennyiért megpróbálhatod a dupla ekkora tárhelyű KINGSTON 480GB UV400-at is
-
Bodor
veterán
válasz
30z.Samu #37675 üzenetére
És elfelejtettem írni, hogy jobb oldalon a cikk neked is készült. : Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
(#37673) ZCoyote: Ha csak rendszernek lesz, akkor felesleges az NVME és a PCIe is, elég egy jó sima M.2 SATA SSD is. PL. Ez 5 év garival, vagy 3 év garival, de nagyon jó áron a 256 GB-os ADATA 256GB Premier Pro SP900
-
Bodor
veterán
válasz
Cocane #37619 üzenetére
Topik tetején írva vagyon:
Amennyiben már túl is vagy a vásárláson és kérdésed, észrevételed lenne, az alábbi topik a legmegfelelőbb ehhez: Flash SSD topik!
Egyébként csak formázni kell és már használhatod is, de a linkelt topikban tájékozódj arról, hogy USB-n keresztül működik-e a TRIM, mert ha nem akkor az nem túl jó. Nemrég volt szó róla ott, olvass vissza pár hozzászólást. Magician-t nem kell használni, mert többet árt, mint...
-
Bodor
veterán
Igazából nem értem, hogy egyeseknek miért fáj annyira, hogy nincs az ajánlottak között pl. a Kingston V300.
Ezek az emberek a Kingston cég alkalmazottai, vagy csak egyszerűen ilyen SSD-t vettek, és nem bírják megérteni, hogy attól még, hogy ők meg vannak elégedve vele, az ajánlásba nem kerülhet bele olyan SSD, amivel kapcsolatosan felmerült probléma?
Teljesen gyerekesnek tartom ezt a viselkedést.
Ott van helyette hasonló áron ajánlva jó pár típus, miért olyan nagy baj, hogy a V300 nincs közöttük? Sok minden más sincs, mégsem óbégatnak érte. Samsung 840-ről is sok felhasználó írta, hogy náluk egyáltalán nem tapasztalható a lassulás, mégsem fogom visszatenni ezért az ajánlásba, mondjuk nem is fáj senkinek, hogy nem.
Lehet, hogy azóta egyes V300-at megint a jó chippekkel szereltek, de arra nincs garancia, hogy az összes most megvásárolható darab ilyen, ezért továbbra is ki fog maradni az ajánlásból.
Azt ajánlom, hogy akiknek ez nem tetszik, nyissanak egy topikot, és ott azt ajánlanak, amit csak akarnak, kíváncsi vagyok, hogy tudják-e jobban csinálni!A topikot a gazdái ( egy ideje betegség miatt csak jómagam ) a szabadidejükben gondozzák, segítve azokat a tudatos vásárlókat, akik idetévednek.
Higgyétek el, elég unalmas és főleg időigényes a rendes kérdések mellett még a feleslegesen kötekedő hozzászólásokat olvasgatni, és alkalomadtán azokra reagálni is. Két választásom maradt, a jövőben vagy ignorálom az ilyen hozzászólásokat, vagy ha lejárató és személyeskedő, akkor törlöm ,vagy töröltetem.Köszönöm a megértést!
-
Bodor
veterán
válasz
turbokappa #37599 üzenetére
Teljesen egyet tudok érteni a teszt Konklúziójával, nem szerepel valami fényesen az UV 400, persze belépőszinten jó az ára, a hasonló kapacitásúakhoz viszonyítva. Akinek gyors meghajtó kell adattárolásra ( pl. laptop) , annak jó lehet, de rendszer alá nem tenném. A 120 GB-osnak meg elég gyenge a terhelhetősége.
( Egyébként meg valahogy így szólt az ajánlásod: Jó lesz neked a V300 is, aztán meg UV 400-ról írsz, szóval jó lenne ha odafigyelnél, hogy mit javasolsz)
(#37594) kromatika: Google ugyanúgy neked is a barátod...
-
Bodor
veterán
válasz
bizi990 #37593 üzenetére
Savage csak a sebességben jobb, valós felhasználásnál érezhető ez?
Nem érezhető.
5 év garanciával inkább ezt ajánlanám a 3 év garis Fury és a Savage helyett, vagy ADATA 256GB Premier Pro SP920, erre is 5 év garit kapsz az Adata oldalán történt regisztráció után. Minimális az árkülönbség.
-
Bodor
veterán
válasz
Hunork #37567 üzenetére
Ha a cikkem szerint jársz el, akkor nem lesz gondod.
(#37568) BudaiZoli: Nyugodtan használhatod, amíg megy .
(#37569) zole72:
Idézet az összefoglalóból:
Kérés:
-
Bodor
veterán
válasz
pvt.peter #37555 üzenetére
Erre a felhasználásra Plextor M6 Pro-t ajánlanám inkább. 5 év limitmentes garancia, bevált , tartós , megbízható típus.
Ha sokallod az árát, akkor Adata SX930.Nem az SSD miatt ( bár az is öregszik ha áram alatt van) , de szerintem nem ülsz a gép mellett napi 24 órát, akkor meg minek megy annyit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest