- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fikasz
tag
válasz
Tompika777 #107117 üzenetére
Igen ezt én is olvastam, ennek ellenére van olyan ajánlott router típus/márka aminek a wifi jele ki van maxolva az EU-s szabályozásnak megfelelően? ASUS párti vagyok, ebből a márkából vásárolnék, csak ugye nagy a választék, kipróbálásra pedig nem osztogatnak készülékeket.
-
Fikasz
tag
Tehát Wifi-n a kapott jelet fogja tudni szétszórni azon az erősségen amin kapta, így már értem.
Már csak azt szeretném megtudni, hogy van e különbség Wifi lefedettség szempontból olcsóbb és drágább routerek között? -
Fikasz
tag
Technikai információra lenne szükségem. Ha csak az a szempont, hogy a Wifi lefedettség 2,4GHz-en minél nagyobb legyen (a jelerősség nem feltétlen szempont) akkor számít, hogy alsó (~20.000 Ft), vagy közép (~50.000 Ft), vagy felső (~100.000 Ft) ketegóriás routert veszek? Illetve a Mesh hálózatbővítést csak kábellel lehet megoldani, vagy Wifi-n keresztül is átadja a jelet az egyik eszköz a másiknak? Ha igen a másik router tudja a gyengébb jelet felerősíteni?
-
Fikasz
tag
Sziasztok!
Egyszerű kérdést szeretnék feltenni, router vásárlása előtt. Nincsenek nagy igényeim, csak megbízható stabil típust keresek erős WIFI-vel. A következő márkákat nézegetem TP-Link, Asus és a kicsit drágább Cisco-Linksys. Igaz egy TP-Link N750-es most hasalt meg nálam, és már nem az első TP-Linket dobom ki az ablakon, tehát a bizodalmam a márka felé kicsit megcsorbult. Milyen márkák közül érdemes szemezgetni 15-30ezres kategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest