- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xraycer
újonc
válasz
Gubek-Einste #105874 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszod. Nem tudom, hogy ennyire reménytelen-e a helyzet, hogy spéci antenna kelljen. Ma megmértük mit tud a hálózat egy vodás iphone14-el amin csak a 4G-re volt állítva. Eredmény: 306/42 letöltés/feltöltés. A Tp link router LTE cat4-es, az iphone lte cat18-as ha jól olvastam. Létezik hogy ennyire gyenge, vagy megkockéztatom, hibás lenne a router, hogy csak 12/12-t tud? Már kivittem a szabadba hosszabbítóval és semmit nem javul a sebesség. Köszönöm. Szép estét.
-
Xraycer
újonc
válasz
Gubek-Einste #105847 üzenetére
Sziasztok.
Hasonló problémával küzdök én is. Van egy Tplink MR6400-as routerem vodafon-os sim-el. Harmatgyenge. Szóval ha nagyon jót akarok magamnak akkor Mikrotik LHG. De melyik? Van LHGG LTE6 kit és LHG LTE18 kit. Az MR6400-al használhatom az LGH-t vagy router csere is ajánlott? Nagyon köszönöm és előre is és elnézést az amatőr kérdésekért.
Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest