- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
bexinho23 #87864 üzenetére
Amit a digi adott eszközt,kérd át bridge módba. És úgy tedd mögé a saját routered. Azon be kell állítanod a PPPoE kapcsolatot,és a szolgáltatótól kapott felhasználónevet,és jelszót. Akkor a saját routered fogja szórni a wifit is,és annak a kezelőfelületén tudsz mindent brállítani,ellentétben a digi eszközével.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
JohnnyWeiss #87409 üzenetére
Én egyszer az egyik barkácsáruháznál futottam bele ilyenbe. Megnéztem a neten,húú jó ár,elindultam érte. Ott kiderült hogy nincs készleten. Elővettem a telefont,rákerestem ott azt írta van abban az üzletben. Megmutattam az ügyfélszolgálatosnak,azt mondta valami hiba van. Oké,kisétáltam a boltból és megrendeltem neten. Fél óra múlva hívtak telefonon hogy menjek érte kénytelenek odaadni annyiért. Ránéztem 3nap múlva,még mimdig hibásan volt fent a neten. Ezekszerint én tehetek róla,hogy elhoztam olcsóbban?
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #87224 üzenetére
Köszönöm!
-
Bubaaa
aktív tag
Bocsánat ha figyelmetlen voltam,de segítsetek hogy mi a különbség a két eszköz között.
ASUS RT-AC66U B1 AC1750 vs ASUS RT-AC65P AC1750
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest