-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
Gubek-Einste #34632 üzenetére
Köszönöm a választ!
Jó kis router volt ez annak idején, de most, hogy felhívtad rá a figyelmemet, leellenőriztem a router-el (42Mbps/6,1Mbps) és közvetlenül az upc modemről(62Mbps/6,2Mbps) az internet sebességet, és tényleg nagy a különbség.
Így akkor marad egy új router vásárlása, aztán meglátjuk, hogy kell-e még jelerősítő, vagy PoE.
Mit ajánlanátok egy ~62/6Mbps nethez, téglafalas, ~140m2 -es lakásba(de a 3 szoba ahol jónak kell lennie a jelnek kb 10méteres sugárban vannak 2-3 téglafallal elválasztva.)
Amit szánnék rá kb 20k , a kinézet nem számít az erősség a lényeg.
Előre is köszi!
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, mert jelerősítőt szeretnék venni egy Linksys WRT54G routerhez, a kb 5-10 méterre lévő dolgozószobában elég gyenge a jel (sok a téglafal). A hálózat WPA Personal (PSK) + TKIP titkosítású egyébként.
Mit ajánlanátok:
Márkánál maradva néztem ezt Linksys RE2000 N600
Valamint itt egy olcsóbb Asus RP-N14 N300Valamelyik ajánlott, vagy van ami jobb ezeknél?
Üdv,
adatfalo
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest