- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #77813 üzenetére
CH7465LG-LC. Nem mai darab, sajnos nem fordítottunk erre nagy figyelmet. Alapvetően ez is kiszolgál (25 mbps-ot lehet mérni távolabb is), de már elkéne az upgrade.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
MaCS_70 #77800 üzenetére
Vezetéken. Wifin amennyi jön, annyi jön, eddig 25mbps jött (a távolság miatt valószínűleg). Ennél mondjuk ha több jön, az nem lenne rossz persze, de a gigabit az nagyon távoli álomnak tűnik vezetékmentesen
#Gubek-Einste: igen így van. Nem igazán tudom mire gondolsz, hogy milyen típusú sajnos. Az ajánlottak közül 2-t néztem meg hirtelen, de már egyiket sem lehet kapni - ezért gondoltam, hogy nem uptodate a dolog.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
MaCS_70 #77797 üzenetére
Elméletileg igen, de igazad van, mióta kiírtam, rájöttem, hogy access point (lan porttal) az, amit keresek (bár lehet, hogy még mindig sötétben tapogatózom, ezért elnézést, valóban kevés ehhez a tudásom). A lényeg, hogy a helyiségbe, ahova kellene az eszköz, jelenleg vezetéken jön a net a routerből, és szeretném, ha a wifi itt is elérhető lenne (távolság és sok eszköz a gond a mostani hálózattal).
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok!
Kiegészítő routert keresek (már van a lakásban, de túl sok az eszköz neki) minél olcsóbban. A hatótáv nem lényeges, viszonylag kis területen lesz használva. A lényeges dolog, hogy tudjon gigabitet adni lan-on a gépemnek (valójában 300 mbps-ról van szó, de mivel a 100mbps nem elég így marad a gigabit gondolom). Alapjáraton 1-2 telefon fog rajta lógni. Nézegettem termékeket, 10k körül már találtam, de őszintén szólva nem tudom mennyire jó (van-e rejtett típushibája, nem ajánlott, illetve nem tuidom, hogy hol jelzik, hogy hány eszközt tud kiszolgálni wifin...) : TP-Link Archer C5 AC1200 V4 Router (vagy C6, C2, ...).
Mit ajánlanátok?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest