- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MtHq
tag
válasz
alienpapa #51389 üzenetére
Én nemrégiben idő szűkében kénytelen voltam egybe modem+routert venni, és elfogadható árban épp csak egy Linksys E1000 DSL2+ modem/routert vettem, nagy szájhúzás mellett. Meglepetésemre az ADSL VCI VPI megadása után és persze a loginnév/jelszó után csont nélkül 30 mp után volt net. Ha nincs különösebb igény szerintem egy ilyen jó lehet, de a modem+router kombó eszközökkel nem volt különösebb bajom eddig. Ez a fentebb írt az egy nagyon pozitív csalódás volt részemről (pedig nem 1-2 éve szervizelek/hálózatozok)
-
MtHq
tag
Sziasztok..
Digi 1000 csomaghoz valaki használ EdgeRouter Lite routert? Mikrotik 850Gx2 kevés volt hozzá, most egy P4 3.2 Ghz PC viszi RouterOS-el ~800 mbps. Kellene valami kevesebbet fogyasztó, de jó router, ami nem ilyen home szintet üt meg mint a Tp-link vagy az Asus.. Wifi nem kell, csak kábel és 1 lan/wan elég, mivel rögtön utána gigabites switch van, amin van egy AP is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged