- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
atish15
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #47656 üzenetére
ASUS RT-N56U is jó választás lehet akkor?
-
atish15
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #47652 üzenetére
Igazából úgy gondolom hogy a dual az jobb választás. Telefon, tablet és laptop egyidejű használatához jobb amelyik mindkét sávot tudja kezelni. De cáfolj meg ha nem jól gondolom.
-
atish15
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #47620 üzenetére
Az Asus-ok közül ASUS RT-N18U és az ASUS RT-N56U mi a különbség vagy egyáltalán meg lehet e mondani hogy melyik a jobb? árban néztem hogy igazából egy árban vannak. Nekem a az N56U annyiból szimpatikusabb hogy álló és kevesebb helyet foglal.
-
atish15
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #47620 üzenetére
Tp link nekem volt de az lecseréltem egy régi dlinkre mert az iphone valahogy mindig kiütötte a netet. Az asusokat fogom megnézni majd. köszönöm az ötletet.
Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
-
atish15
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #47618 üzenetére
Igazából az eszköz az multifunkcionális. A scanner az ritkábban használt funkció de én is gondolkodtam ennek a kivitelezésén. Az internetünk az kőkemény 8mb (hermina telekom). Jelenleg egy dir 600 illetve előtte egy tp link wr 841nd eszköz volt. Nagy igényeim nincsenek az eszközzel kapcsolatban.
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Szeretném a nyomtatómat oly módon megoldani hogy ne kelljen a az usb kábelt dugdosni. Erre a legegyszerűbb módszer úgy gondolom ha a routert összekötöm a nyomtatóval. Erre szükségem lenne egy jó usb csatlakozós routerre. Tudnátok ajánlani egy jó típust?
-
atish15
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #44535 üzenetére
Nem vagyok vele megelégedve mert a telefonon és a laptopon is előfordul gyakran belassulás. A laptopot gyakran újra kell indítani hogy helyreálljon a kapcsolat. A telefonon is késve küldi el az üzeneteket ami internet kapcsolattal működik. A dlink routeremmel ilyesmi problémám nem volt. Nem jó tapasztalatokat hallottam a Tp-link termékekről az apósom meggyőzött de...
Igen köszönöm a helyesbítést Asus N12 D1-re gondoltam.
-
atish15
aktív tag
Van egy to link wr841n tipusu routerem. Kb 1honapos nekem nagyon nem valt be. Erdemes cserelni asus d12 re cserelni?
-
atish15
aktív tag
- a szabvány n only legyen, vagy ha van még g szabványos eszközötök, akkor bgn mixed ezt nem tudom beállítani mert nekem csak 11bg mixed és 11bgn mixed van
a nyelv magyar, ékezetes karakterek sem a felhasználónévben nincsen.
Nekem pppoe van beállítva a szolgáltató miatt. maximum secondary tudok beállítani statikus ipt
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Van egy Tp-link wr 841n típusú routerem. Nem igazán vagyok elégedett vele. Érdeklődnék hogy hasonló árkategóriában 7-8 ezer mi lenne jó választás. Jelenleg 8mb-os netem van. Néztem az Asus RT n12 d1-et erről mi a vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest