- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
littlemole #48219 üzenetére
Egyébként az Archer C5 ajánlott típus (amennyiben olcsóbb AC-s router kell).
-
Multibit
nagyúr
válasz
littlemole #48217 üzenetére
Ami kellene az a gigabites port mindenképpen, mert a többsége a rákötött dolgoknak vezetékről megy.
Ehhez képest a kinézett Archer C50 100 Mbps portokkal rendelkezik
A Linksys sem ajánlott mostanában.Mi a baj a témaösszefoglalóban ajánlott típusokkal? Miért nem tetszenek neked?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
littlemole #23555 üzenetére
tp-link 743ND tudja, ha kell tudsz rá erősebb antennát tenni és 6e alatt megvan.
-
Magnat
veterán
válasz
littlemole #23555 üzenetére
Repeater módban tudod megoldani, a 3rd party firmware képes routerek általában tudják custom firmmel, de pár eszköz gyári állapotban is (bár utóbbit még sosem próbáltam).
-
zumi007
csendes tag
válasz
littlemole #2221 üzenetére
Sajnos kicsit későn érkeztél, hogy erősítsd a 3Com vonalat, és így márkát váltottam, de mint írtam én is tökéletesen elégedett voltam a 3Comommal
. Remélem, a következő gazdájánál is sokáig szolgál még problémamentesen.
Azért a jó tapasztalatok nem törlődnek a memóriámból, ezért ha a jövőben még hálózati eszközre lesz szükségem, biztos körülnézek az ő házuk táján is. Másrészről pedig a váltásnak egy igen prózai oka is volt: a nagykerben, ahova járok, nem árulnak 3Comot, Linksyst viszont igen, és most nem volt időm/erőm átbumlizni a város másik végébe.
Egyébként meg elég jól vettem a Linsyst ahhoz, hogy ha ne adj isten mégsem válna be (amire a sok lelkes tulaj véleménye alapján elég kicsi az esély), még mindig árában ki tudok belőle szállni, és visszatérni a bűvös hármashoz...
-
steve@prhw
őstag
válasz
littlemole #56 üzenetére
Igen, tulajdonképpen gateway-t (átjárót) biztosít a lokális hálózatod és a net között, tehát ne aggódj! A 3Com cuccosai nem szoktak rosszak lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged