- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AXisBOLD #83749 üzenetére
Szerintem 10/100/1000-et akartak írni, csak már nagyon rövidítettek.
Azaz erre a három névleges sebességre tud felállni. A 10-es tempó nyilván már történelem. Ma már nincs olyan ellenoldali eszköz, ami ezt kérné a routertől.De már az ajtón kopogtat az új: 10/100/1000/2000/2500
https://www.tp-link.com/hu/home-networking/wifi-router/archer-ax6000/#specifications
Nyomott áron... -
válasz
AXisBOLD #83747 üzenetére
köszi, kerestem ezeket MM-ban, de csak C50 volt.
kicsit el vagyok veszve, a C5 / C50 nem azonos modell verzióváltásokkal?
A C50-nek csak 100-as portjai vannak.Illetve C6 AC1200 miért nem ajánlott?
A C5v4 jobb választás a CFW kompatibilitása miatt.ASUS RT-AC1200GU --> ez épp 20k felett van, érdemesebb lenne ezt venni a fentiek (TP-Link Archer C5v4 vagy Asus AC57U) helyett? Miben tud többet?
Erősebb hardver, CFW kompatibilitás. -
-
VaZso
senior tag
válasz
AXisBOLD #3883 üzenetére
Általában különféle hibajavításokat tartalmaz pl. a biztonság terén.
Esetleg olyan szolgáltatás javítását, ami eddig nem működött tökéletesen.Wifivel kapcsolatos javítás is lehet közte (pl. jobban kezeli a visszaverődéseket), bár talán kevéssé valószínű, éppen előfordulhat.
Szerintem érdemes feltenni a javítást (frissítést), elsősorban a foltozások miatt.
-
válasz
AXisBOLD #3640 üzenetére
roppant bonyolult, leírni is alig merem!
a friss firmware letöltése (szükség esetén kicsomagolása) után a routert a lan(1) porton keresztül csatlakoztatod a pc-hez/notihoz (a router mással kapcsolatban ne álljon, lehetőleg a wan és a többi lan portja is legyen üres!), a router adminisztrációs felületére bejelentkezel, a felületi menüben megkeresed a frirmware frissítésére vonatkozó részt (adott esetben; system tools -> firmware), a megadott helyen a browse hivatkozás segítségével betallózod a letöltött (és esetlegesen kicsomagolt) firmware állományt, utána az upgrade hivatkozás segítségével elindítod a frissítést! eztán már magától lefut minden! ha kész a frissítés, és újraindult a router, ajánlott egy factory default! végül jöhet a router konfigurálása - vagy ha volt mentés a korábbi beállításokról, akkor annak visszaállítása!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest