- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #28726 üzenetére
Megértem, hogy a lehetőségekhez kell igazodni. Ettől függetlenül szerintem érdemes körülnézni az említett wifi zajnak, mivel nálatok nagyon igénybe lesz véve a router. Nehogy úgy járjatok, hogy jó lesz a 15K-s router is, de nem tud kiszolgálni rendesen...
-
duvi
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #28723 üzenetére
Saját tapasztalatból ajánlom, hogy menjetek el egy laptoppal és nézzetek utána a wifi lefedettségnek/zajnak. Elég ha felteszitek a laptopra a fentebb ajánlott programot. Nem is muszáj bemenni a lakásba. Elég ha a közelében vagytok. Nemrégiben vettem egy erős és kimondottan jó ASUS RT-N66U routert. Mivel a lakásunk közelében iszonyú sok wifi adó van, ezért még ez a minőségi darab se tud érvényesülni rendesen. Ellenben ha nálatok jobb a helyzet, akkor ajánlom az ASUS RT-N66U routert. Igaz, nem egy olcsó darab, de szerintem megéri az árát
-
válasz
GeneraL_XTX #28719 üzenetére
Ehhez a nethez mindenképpen gigabites portokkal felszerelt típus kell.
Az ajánlottak ebben a kategóriában: TP-Link 3600/4300, Asus N15U/N16/N56U, áruk 15-20k.
A TP-Link 4900 annyira nem ajánlott mivel 2,4 GHz sávon belső antennás. -
duvi
nagyúr
válasz
Hány nm-es a lakás? Hol lenne elhelyezve a router? A lakás szélében/sarkában, vagy középtájon? Van-e a környéken más wifi adó és ha igen akkor mennyi és milyen erősen fogható/ak a lakásotokban? (laptopon meg tudjátok nézni pl. ezzel az alkalmazással is)
-
válasz
A helyetekben megpróbálnék egy tp-link 4900-es routert, elég sokat tud, gyors és ha jól olvastam már külön vannak az antennái 2.4 és 5 GHz vonatkozásban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest