-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
"Rootert szeretnék. Jelenleg kábelnetem van (10/1). Lenne 2 gép és egy tv lanon, és wifi is kellene. A wifi csak böngészésre lenne használva, 1 is elég. A lényeg hogy egyszerű legyen beállítani és ha váltok pl.40/20-as diginetre akkor is tudjam használni. Az 1. hsz-ban ajánlott TP-Link 741ND-re gondoltam (+ az utolsó 3 oldalt elolvasva is jó ez nekem)."
10/1-es netre eleg a Tp-link TL-WR741ND, kabeles kapcsolatot hasznalva meg a 40/20-ast is elbirja.
Akkor nem javasolt, ha szurke-kek D-link DSL-360R B1 / C1 melle kerulnue."Wifi-n csak 1 eszköz tud kapcsolodni egy időben a rooterhez?"
Nem. Egyszerre tobb eszkoz is csatlakozhat egy router-hez (AccessPoint-hoz).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest