- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tika79 #27596 üzenetére
A fene se követi ezt napi szinten!
Valamelyik nap néztem, talán hétfőn, akkor RT-N12 D1-et alig listázott az argep, talán 4-5 boltban, és 10k+ volt az ára, a legolcsóbban is! De látom ez mára már módosult... Amúgy nem feltétlen csak a 200Ft a kérdés, mert mint írtam az RT-N10U USB porttal van ellátva, így arra rá lehet dugni pendrive-ot, esetleg HDD-t, amin lehet egy kis családi FTP szerver, amit bárhonnan elérhetsz, vagy éppen nyomtatót illetve 3G netet is meg lehet osztani vele a helyi hálózaton! Ezen kívül korlátozottan még torrentezni is képes, PC nélkül! Ez utóbbit mondjuk inkább csak 3rd party fw-vel...
De nekem mindegy, jó az N12 is, csak pontosítani szerettem volna!
-
-
-
-
válasz
Tika79 #27524 üzenetére
Mint az már ezerszer elhangzott itt, WiFi-vel kapcsolatban előre, nagyjából lehetetlen bármit is megjósolni, de 10Mbps az még nem sok, ennyit talán még át lehet vinni "bármilyen" körülmények közt! Nagyon sok a zavaró WiFi hálózat a környéken? Jó lenne látni egy képet inSSIDer-ről...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest