- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tika79 #27596 üzenetére
A fene se követi ezt napi szinten!
Valamelyik nap néztem, talán hétfőn, akkor RT-N12 D1-et alig listázott az argep, talán 4-5 boltban, és 10k+ volt az ára, a legolcsóbban is! De látom ez mára már módosult... Amúgy nem feltétlen csak a 200Ft a kérdés, mert mint írtam az RT-N10U USB porttal van ellátva, így arra rá lehet dugni pendrive-ot, esetleg HDD-t, amin lehet egy kis családi FTP szerver, amit bárhonnan elérhetsz, vagy éppen nyomtatót illetve 3G netet is meg lehet osztani vele a helyi hálózaton! Ezen kívül korlátozottan még torrentezni is képes, PC nélkül! Ez utóbbit mondjuk inkább csak 3rd party fw-vel...
De nekem mindegy, jó az N12 is, csak pontosítani szerettem volna!
-
-
-
-
válasz
Tika79 #27524 üzenetére
Mint az már ezerszer elhangzott itt, WiFi-vel kapcsolatban előre, nagyjából lehetetlen bármit is megjósolni, de 10Mbps az még nem sok, ennyit talán még át lehet vinni "bármilyen" körülmények közt! Nagyon sok a zavaró WiFi hálózat a környéken? Jó lenne látni egy képet inSSIDer-ről...
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest