- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.R.Ewing
tag
válasz
wolfee77 #5531 üzenetére
Nekem az kicsit TV-SHOP-os minoseg...
biztos azért ad TP-LINK 5 év garanciát, mert TV-SHOP-os minőség.
ez nem belkin meg edimax vazzeg. régen TP-LINK gyártotta kb az összes nagy gyártó szarjait, aztán gondoltak egyet, és csináltak egy saját márkát. a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik.
[ Módosította: Thrawn ]
-
wolfee77
csendes tag
válasz
wolfee77 #5531 üzenetére
Aprosag, de nem eloszor talalkozok vele (es majdnem meg is szivtam), talan akik mostanaban tervezik olcso N-es router beszerzeset, a nagysavszelessegu netek megjelenese miatt annak hasznos info lehet:
nem szerettem volna tul sok penzt szanni erre a beruhazasra, de az 50MBit-es nethez semmikeppen nem volt eleg a G szabvany teljesitmenye (az elmeleti 54MBit a gyakorlatban jo ha eleri a 25-ot)
3-4 router maradt az altalam szimpatikusnak tartott modellek kozott, ebbol 2 ASUS, 2 DLINKAz N-es DLINK routereknel (pl.: DIR-615, 635) minden magyar forumon, hirdetesben, reklamfeluleten hatalmas betukkel kiemelik a felelmetes sebesseg es hatotavolsag kulombsegeket a G szabvannyal szemben, azonban az ertekesitesi pontokat keresve teljesen veletlenul, vasarloi velemenyeknel, felhivaskent a kovetkezo linket talaltam:
http://reviews.cnet.com/routers/d-link-wireless-n/4505-3319_7-32435592.html
Itt jol lathatoan, a router meg nehany G szabvanyos regebbi modell ateresztokepesseget sem eri el, a DLINK hivatalos magyar oldala sem szamol be arrol az aproporol, hogy az olcso N-es routerjeik 54MBit maximalis ateresztessel rendelkeznek N uzemmodban is !!!
Pont adtam volna a szarnak 1 pofont, ha a meglevo WRT54GL-em utan egy ilyen eszkozre "upgrade-eltem" volna.
Az ASUS RT-Nxx (11,13) bevaltottak a hozzajuk fuzott remenyeket, az 50MBit-es internet-hozzaferest teljes savszelessegen elerhetove tettek N szabvanyon, bar nem ez volt az egyetlen cel illetve ok, de erosen pozitiv elmenyt/benyomast keltettek.
Ime:
http://www.speedtest.net/result/581857209.png
http://www.speedtest.net/result/581918535.pngMellesleg: eladova valt 1 makulatlan muszaki es esztetikai allapotu WRT54GL v1.1 (remek eszkoz, masfel evig volt hu szolgam 7/24 muszakban) teljes tartozekpaletta es doboz
ALKALMAS JATEKSZER AZ OPENSOURCE FW-K HEZ !!!Ha erdekel dobj 1 mail-t: hack.the.planet@freemail.hu
Beke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged