- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.R.Ewing
tag
válasz
wolfee77 #5531 üzenetére
Nekem az kicsit TV-SHOP-os minoseg...
biztos azért ad TP-LINK 5 év garanciát, mert TV-SHOP-os minőség.
ez nem belkin meg edimax vazzeg. régen TP-LINK gyártotta kb az összes nagy gyártó szarjait, aztán gondoltak egyet, és csináltak egy saját márkát. a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik.
[ Módosította: Thrawn ]
-
wolfee77
csendes tag
válasz
wolfee77 #5531 üzenetére
Aprosag, de nem eloszor talalkozok vele (es majdnem meg is szivtam), talan akik mostanaban tervezik olcso N-es router beszerzeset, a nagysavszelessegu netek megjelenese miatt annak hasznos info lehet:
nem szerettem volna tul sok penzt szanni erre a beruhazasra, de az 50MBit-es nethez semmikeppen nem volt eleg a G szabvany teljesitmenye (az elmeleti 54MBit a gyakorlatban jo ha eleri a 25-ot)
3-4 router maradt az altalam szimpatikusnak tartott modellek kozott, ebbol 2 ASUS, 2 DLINKAz N-es DLINK routereknel (pl.: DIR-615, 635) minden magyar forumon, hirdetesben, reklamfeluleten hatalmas betukkel kiemelik a felelmetes sebesseg es hatotavolsag kulombsegeket a G szabvannyal szemben, azonban az ertekesitesi pontokat keresve teljesen veletlenul, vasarloi velemenyeknel, felhivaskent a kovetkezo linket talaltam:
http://reviews.cnet.com/routers/d-link-wireless-n/4505-3319_7-32435592.html
Itt jol lathatoan, a router meg nehany G szabvanyos regebbi modell ateresztokepesseget sem eri el, a DLINK hivatalos magyar oldala sem szamol be arrol az aproporol, hogy az olcso N-es routerjeik 54MBit maximalis ateresztessel rendelkeznek N uzemmodban is !!!
Pont adtam volna a szarnak 1 pofont, ha a meglevo WRT54GL-em utan egy ilyen eszkozre "upgrade-eltem" volna.
Az ASUS RT-Nxx (11,13) bevaltottak a hozzajuk fuzott remenyeket, az 50MBit-es internet-hozzaferest teljes savszelessegen elerhetove tettek N szabvanyon, bar nem ez volt az egyetlen cel illetve ok, de erosen pozitiv elmenyt/benyomast keltettek.
Ime:
http://www.speedtest.net/result/581857209.png
http://www.speedtest.net/result/581918535.pngMellesleg: eladova valt 1 makulatlan muszaki es esztetikai allapotu WRT54GL v1.1 (remek eszkoz, masfel evig volt hu szolgam 7/24 muszakban) teljes tartozekpaletta es doboz
ALKALMAS JATEKSZER AZ OPENSOURCE FW-K HEZ !!!Ha erdekel dobj 1 mail-t: hack.the.planet@freemail.hu
Beke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest