- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Majd mindenképp olyat válassz, ami tud AP módban is Mesh hálózatot létrehozni. Ezt nem mind tudja, vagy nem mind tudta eddig. De újabban, új firmware-ral már lehet, hogy tudják. Csak legtöbbször nincs leírva a termékek honlapján. Mondjuk a firmware leírásokban benne szokott lenni ha van ilyen változás. Az Mesh képes Asus routerek tudják, a Tenda szerintem nem és az a D-link sem. De lehet, hogy már frissítették a tudásukat. Valóban, ez a két márka a legolcsóbb Mesh csomópont. Asusból biztosan drágább lesz, de jobb is. Ugyan így a
Tp-link is. De itt se tudom, az AP módban van e Mesh. Ami jó még és tudja, az a Xiaomi (nem a global) vagy talán a Huawei. Szóval ha Xiaomit vennél, akkor azzal meg egy kis mókolas kell először, de jó lesz a vége.
Én is ezen agyalok most amúgy. Én most vettem 2db AX1800-at. Meglátom, mit tudok kihozni belőlük. AX3600 lett volna legjobb, de az AX1800 csak fele annyiba kerül. Nekem meg elég az is. AX-et meg tudja. Az meg ritka és drága még, ha dedikált Mesh csomópontokkal szeretnéd megoldani. Xiaomiból kijön 40.000 / 80.000 Ft alatt a 3db AX Mesh eszköz. Kíváncsi vagyok milyen más megoldások vannak még ebben az árkategóriában!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Chieftec CHP-450A 450W ATX tápegység
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX