Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soma01

veterán

válasz Gzolo #91697 üzenetére

Majd mindenképp olyat válassz, ami tud AP módban is Mesh hálózatot létrehozni. Ezt nem mind tudja, vagy nem mind tudta eddig. De újabban, új firmware-ral már lehet, hogy tudják. Csak legtöbbször nincs leírva a termékek honlapján. Mondjuk a firmware leírásokban benne szokott lenni ha van ilyen változás. Az Mesh képes Asus routerek tudják, a Tenda szerintem nem és az a D-link sem. De lehet, hogy már frissítették a tudásukat. Valóban, ez a két márka a legolcsóbb Mesh csomópont. Asusból biztosan drágább lesz, de jobb is. Ugyan így a
    Tp-link is. De itt se tudom, az AP módban van e Mesh. Ami jó még és tudja, az a Xiaomi (nem a global) vagy talán a Huawei. Szóval ha Xiaomit vennél, akkor azzal meg egy kis mókolas kell először, de jó lesz a vége.
    Én is ezen agyalok most amúgy. Én most vettem 2db AX1800-at. Meglátom, mit tudok kihozni belőlük. AX3600 lett volna legjobb, de az AX1800 csak fele annyiba kerül. Nekem meg elég az is. AX-et meg tudja. Az meg ritka és drága még, ha dedikált Mesh csomópontokkal szeretnéd megoldani. Xiaomiból kijön 40.000 / 80.000 Ft alatt a 3db AX Mesh eszköz. Kíváncsi vagyok milyen más megoldások vannak még ebben az árkategóriában!

Új hozzászólás Aktív témák