- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyka87
csendes tag
hú köszi a választ
"Amennyiben jól sejtem, akkor tégla-vályog. Ez milyen formán vegyes? Alja tégla-felül vályog avagy mondjuk egy 50nm -hez lett hozzáépítve tégla? Melyik végébe fog bemenni a net (gondolom az utca felőli vályog ...)"
50nm vegyes (vályog+tégla) volt, ehhez lett hozzáépítve még téglából egy házrész, ezen a házrészen lesz a net"Ez a bruttó-nettó különbség micsoda?"
bruttó m2 a falakkal együtt, nettó m2 a falak nélkül (tehát az élhető tér)"Azt jól sejtem, hogy egy harmadik szoba lett hozzáépítve? Minden helyiségbe kellene WiFi (avagy pl. a konyha/fürdőbe elég, ha "átszivárog" valami)?"
igen jól sejted, és mindenhova kéne a wifi normálisan, főleg mert a legtávolabbi helyiség a hálószoba, ahol lesz tv"Az optika beljebb hozható adott esetben és/vagy a házat hosszában be lehetne UTP -zni (akár több kábellel)?"
hááááát, jobban örülnék, ha nem, minden szempontból a legegyszerűbb,. ha bejön az utcafrontról a dolgozóba a net, és ott meg is áll, az ott lévő routerre rákötöm zsinórral az asztali gépet + a nast, és onnan jusson el mindenhova a wifi"Van korábbi WiFi -s tapasztalat ezen ingatlanban?"
nincsen"Úgy nem vagyok biztos, hogy az egyik nagyon a sarokból "keresztüllőjük" egy eszközzel a teljes ingatlant hosszában (legalábbis a kép alapján ami összeállt nekem)."
mindenesetre ez lenne az ideális, már ha egyáltalán reális (több routerre nyitott vagyok)"Költségkeret?"
nyilván minél kevesebb annál jobbnincs konkrét keret, de azért feltételezem hogy ilyen 40-50-60ezerből megoldható?!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Villanyszerelés
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G1, i5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 G2, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest