Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nashville

tag

válasz Gubek-Einste #75703 üzenetére

Köszi a választ, igen én is gondoltam, hogy bridge- be teszem a Digit, mert akkor egy kezelőfelületen menedzselhetném a sávszélesség kiosztásokat routerenként persze, ha minden szinten menne egy router. Már sajnálom, hogy a repeater- re kiadták a pénzt korábban, már nem sokkal kellett volna kipótolni és meglennének a routerek, csak hát a kényelem győzött, hogy ne kelljen furkálni kábelcsatornázni. A Cisco- t betesszük oda ahol a problémás felhasználó van az már tuti, aztán a földszintet majd látjuk.
    Még annyi kérdésem lenne, hogy ez az Asus AC65P jó lenne arra is, hogy tartalmakat töltsön le a tulaj (pl. ésszerűen beállított torrentezés is) egy csatlakoztatott USB 3.0- ás winyóra és azt, mint egy szervert használják a tartalom elérésére TV- n, mobilon egyéb kütyün? Vagy erre a feladatra (később tervezett NAS szerver helyett) akkor már inkább ASUS RT-AC66U B1 legyen vagy ezt hagyjam inkább ez más kategória? A torrentezés nem létszükség, de ha megoldható akkor jó lenne, de a filmek és egyéb média tartalmak tárolása és elérése csatlakoztatott külső winyóról fontos lenne, ezt elfelejtettem az előző posztban írni. Hogyan működnek ezek a dolgok?

Új hozzászólás Aktív témák