- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
uriember
üzenetére
sőt az sem mindegy hogy reggel délben vagy éjszaka mérem mert panel telepen ha kiállok az erkélyre és telefonnal wifi analyzer alkalmazásban nézem 1-13 csatornákat mindre legalább 10-15 wifit jelez, gyakorlatilag nincs szabad sáv de talán a 13-as a legjobb így is
és ugye éjszaka alig használják lehet jobbat tudtam volna mérni picival
5GHz-en legalább lakáson belül 100-as csatornán nem látható egyáltalán más SSID
igen routereket egymás után mértem fél óra eltérés volt a kettő között, gondoltam hogy egyszerre próbálom egyik fő router másik AP de akkor azonos csatornán csak egymást zavarták volna így inkább egymás után tesztet gondoltam
meg így majd lehet hasonlítani AC65P-hez képest is mert az is ugyanott fog lenni csak 3 darab osztott antennával, aztán lehet azzal nem sikerül majd ennyit elérni de meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX