Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
funkygee
aktív tag
Te most magaddal vitázol?
én viszont tudom mit kezel le és mit nem , szóval nincs vita. Ha úgy adják el, hogy kezel kamerát, akkor igen csak nem mindegy, hogy milyen szinten teszi mindezt. Másrészt nézd meg mennyibe kerülnek az IP kamerák, és rájössz mért nem mind1 ez a kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én viszont tudom mit kezel le és mit nem , szóval nincs vita. Ha úgy adják el, hogy kezel kamerát, akkor igen csak nem mindegy, hogy milyen szinten teszi mindezt. Másrészt nézd meg mennyibe kerülnek az IP kamerák, és rájössz mért nem mind1 ez a kérdés!
Gubek-Einste
Dr.NX