Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
Sziasztok!
Mit javasolnátok erre a helyzetre?
50m2 -es panel lakásban jelenleg egy Asus RT-AC56U kiszolgál, a legfrissebb merlin firmware van rajta, leginkább azt a funkcióját használom, hogy tud custom DDNS -t (én a duckdns -t használom).Sok éves már a jószág, úgy gondolom, kiszolgált, sokszor melegedési, hardveres bajai vannak, nyugdíjaznám.
Asus AX92U és AX86U között vacilálok az időtállóság miatt. DIGI 1000-es netem van lakásig jövő optikán, egyelőre SOHO szinten nem láttam még nagyon gigabitnél gyorsabb switcheket stb.
2 laptop, 3 telefon, 1 tablet használja a wifit (egyik sem tudja az AX -et, de a jövőben majd érdekes lehet). A DIGI eszköze bridge módban van, az Asus megy fel PPPoE -n keresztül. Egy NAS közvetlenül a routerből kapja a netet, onnan gigabites switch -ről egy tévé, és 3 számítógép van jelenleg ethernetre kötve.
Árban igazából meg tudom fizetni az AX86U -t, ha a jósgömb szerint jönnek majd a 2.5 gigabites eszközök (az egyik asztali gépben Asrock Taichi ultimate alaplap, annak van gigabitnél gyorsabb LAN portja).
Nem ragaszkodom a duckdns -hez, meg a merlinhez sem, de kíváncsi lennék, hogy Nektek mi vált be, ill. pl. az AX92U gyári firmware -e milyen DDNS szolgáltatókat tud (erről ha tudnátok egy képernyőképet küldeni, azt megköszönném). AX92U -t viszont nem tervezi supportálni a merlin, a többi új (akár olcsóbb) AX -eseket viszont támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest