Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz Kiflinger #21526 üzenetére

Szia!

Igen lehet, Tomato-t egész biztosan... Otthonra van-e értelme? Szerintem leginkább otthonra van értelme, egyrészt mert ez egy soho router, tehát vállalati környezetben viszonylag ritkán fog előfordulni, másrészt pedig funkcionalitását tekintve sem oda való, hiszen ott nem szokás torrentezni, főleg nem routeren, márpedig ezen firmware-t a legtöbben emiatt teszik fel! Valamint a router által nyújtott többi funkció, samba, ftp, stb... szolgáltatások sebessége vállalati környezetbe kevés lenne mint mackósajtba a brummogás! Ez otthonra van méretezve, de aki ott is mindenből a maximumot akarja, és azt szeretné, ha kikapcsolt asztali PC mellett is menjen a torrent 80-100Mbps sebességgel, akkor az vegyen inkább szervert, és ne routert használjon ilyenekre!

Bár én nem próbáltam, csak online demo szinten láttam az rt-n66u gyári fw-t, de tény, hogy ez már sokkal okosabb, és több szolgáltatást nyújt, mint annak idején az rt-n16-ban kiadott, ettől függetlenül minden bizonnyal egy custom firmware jobban bővíthető, finomhangolható, és feltételezem stabilabb is, de, hogy fel szeretnéd tenni, vagy se, azt Neked kell eldönteni!

Azt tudom, hogy én biztosan feltenném!

Ha úgy döntesz, hogy megpróbálod, akkor ezt a verziót javaslom rá!

tomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-097-AIO.trx

Ezzel kapcsolatban további kérdéseket ide!

Új hozzászólás Aktív témák