Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kiflinger
üzenetére
Szia!
Igen lehet, Tomato-t egész biztosan... Otthonra van-e értelme? Szerintem leginkább otthonra van értelme, egyrészt mert ez egy soho router, tehát vállalati környezetben viszonylag ritkán fog előfordulni, másrészt pedig funkcionalitását tekintve sem oda való, hiszen ott nem szokás torrentezni, főleg nem routeren, márpedig ezen firmware-t a legtöbben emiatt teszik fel! Valamint a router által nyújtott többi funkció, samba, ftp, stb... szolgáltatások sebessége vállalati környezetbe kevés lenne mint mackósajtba a brummogás! Ez otthonra van méretezve, de aki ott is mindenből a maximumot akarja, és azt szeretné, ha kikapcsolt asztali PC mellett is menjen a torrent 80-100Mbps sebességgel, akkor az vegyen inkább szervert, és ne routert használjon ilyenekre!
Bár én nem próbáltam, csak online demo szinten láttam az rt-n66u gyári fw-t, de tény, hogy ez már sokkal okosabb, és több szolgáltatást nyújt, mint annak idején az rt-n16-ban kiadott, ettől függetlenül minden bizonnyal egy custom firmware jobban bővíthető, finomhangolható, és feltételezem stabilabb is, de, hogy fel szeretnéd tenni, vagy se, azt Neked kell eldönteni!
Azt tudom, hogy én biztosan feltenném!
Ha úgy döntesz, hogy megpróbálod, akkor ezt a verziót javaslom rá!
tomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-097-AIO.trx
Ezzel kapcsolatban további kérdéseket ide!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dacia topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Goddess of Victory:Nikke
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX