Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paul14
tag
válasz
Lastemperor
üzenetére
Jó is lenne de marha nagy fájlokat készít illetve max 1 perc után magától leáll a felvétel nekem meg folyamatosba kéne kb 2 óra.
-
Paul14
tag
Sziasztok!
Olyan "képlopót" keresek amivel feltudom venni azt ami éppen a képernyőn történik, lehetőleg hanggal, és lehetőleg a hangkártyáról és nem mikrofonnal.
Azért kell mert vasárnap lesz egy online közvetítés egy buliból viszont nem leszek itthon és felakarom venni.Előre is köszi!
Paul -
Paul14
tag
Sziasztok!
Olyan videó szerkesztő progit keresek amivel tudok HD (720P) videót készíteni. A videóban lenne egy állandó háttér és a szöveg változna csak illetve a videó alatt lenne zene. Lehetőleg ne legyen hatalmas gépigénye és jó lenne ha effekteket is lehetne használni.
Köszi!
-
Paul14
tag
Sziasztok!
Nem tudtam hova írjam de szerintem ehhez a témához kapcsolódik a legjobban.Szóval. Hétvégén lesz egy házibuli ahova én viszem a laptopom és arról fog menni a zene (Virtual Dj), viszont ha netán valamiért elmegyek a géptől nem akarom hogy a cuccaimat böngésszék. Szóval van valami progi vagy mód arra hogy ne tudjanak belemenni a meghajtókba pl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest