- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidvarga
tag
Sziasztok! Miért lehet az hogy egy (cmd) program nem hajlandó adminisztrátor fiókkal futni? Ezt írja error not opening invalid argument.
Hogyha vendég fiókkal lépek be és nem admin cmd nyitok akkor fut. Ha admin fiókkal lépek be és megpróbálom futtatni másik fiókkal akkor is hiba. -
davidvarga
tag
válasz
Cs1csó #47077 üzenetére
Én valami ilyesmire gondoltam, kész programban.
import re keyfile = "keys.txt" testfile = "test.txt" keys = set(key.lower() for key in re.findall(r'\w+', open(keyfile , "r").readline())) with open(testfile) as f: for line in f: words = set(word.lower() for word in re.findall(r'\w+', line)) if keys & words: print(line, end='')
-
davidvarga
tag
Nem. Nekem a lényeg hogy a 330 szavas fájlomból keresse a a másik fájlban ezt a 330 szót, hogy szerepel e és hányszor, vagy legalább hogy szerepel e. Ha ezt excel-ből lehet átkonvertálom, csak ott hogy csinálja ezt meg? Ott próbáltam duplikáció kereséssel de túl nagy volt a fájl és belefagyott az excel. Amiben ezt a 330 szót keresem egy 800mb szöveg
-
davidvarga
tag
Sziasztok! Arra keresnék valami programot, hogy van egy 330 szavas txt fájlom (a szavak egymás alá vannak írva) és van egy másik text fájl amiben ezeket a szavakat szeretném megkeresni kiemelni. Van erre valami progi vagy script. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest