- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Tiszteletem !
Urak kellene egy pici help. Eddig a wow-t MSI AB-vel monitoroztam, de most kijött az új patch, DX11-ről DX12 váltottunk a játékban, viszont ha bekapcsolom az MSI AB-t, abban a pillanatban wow errort kapok.
DX 11 alatt jó, DX 12 vel wow error.
Esetleg tudnátok erre megoldást, vagy másik hasonló monitorozó programot ajánlani?
Köszi előre is
-
fauv
őstag
Bocsánat ha félreérthető voltam. Én nem a feltöltési és a letöltési sebességet akarom tudni, mert azt látom, hanem a házba beérkező internet sebességét szeretném monitorozni, mivel a véleményem szerint nem stabil.
Hibaként akarom bejelenteni, de szerettem volna alátámasztani egy grafikonnal.
-
fauv
őstag
Ja értem. Azt hittem, hogy azzal, hogy mérem az internet sebességet, nem foglalja le a netet.
Az a gondom, hogy néha néha azt veszem észre, hogy be-be lassul a net, utána visszaáll normálisra és ezért akartam egy " figyelő progit " hogy esetleg lássam mennyire változik a net.
De ha nem lehet, hát nem lehet.
Köszi Urak !
-
fauv
őstag
Tiszteletem az Uraknak !
Tudtok nekem olyan progit ajánlani ami a net sebességét méri, de nem egyszeri mérésre, hanem folyamatosan, esetleg grafikai ábrázolás mellett ?
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest