- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okoska2
aktív tag
válasz
toxxxil #3056 üzenetére
Probaltam mar. A NOD32-t is. Maguktol nem indulnak el. Mindig kell kattintgatni. Egyelore meg nem talaltam olyat amit ha beirok utvonalat magatol lefuttatja a tesztet csak arra a file-ra amit ep letoltottem. Ezert kerek segitseget hatha valaki hasznal ilyet ami mukodik is. Nincs a gepemen most virusirto mert nem talalom szuksegesnek. Tudom mit nem szabad megnyitni/letolteni. (elvileg) Eddig nem is volt gondom. Csak azert nem artana legalabb a letolteseket atnezni foleg ha automatan menne.
-
Okoska2
aktív tag
Sziasztok.
Olyan virusirtot keresek ami ingyenes es a Firefox Download Statusbar plugin-al egyutt tud mukodni. Szoval ha letoltok valamit akkor automatan futtasson rajta egy virus scant. Az eddigiek amit probaltam mind megnyitottak a viruskeresot es ott klikkelgetnem kellett.
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest