-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Köszi segítséget!
KMPlayer hibátlanul és akadás mentesen visz minden XviD és MP4 (MPEG4) videót
Életet mentettetek ebben a nagy unalomban
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Van itt bent melóhelyen egy gyenguska gép, az lenne a kérdésem, hogy milyen videó lejátszó programot ajánlanátok.
Proci az egy 2Ghz-es 1 magos Celeron és sikerült nekik 256MB RAM-ot beleerőszakolniuk
Ez még munkához is gyenge, de hát ez van.Általában csak XviD meg MP4 videókat néznék, amik autóverseny futamok lennének.
-
infectedmann
őstag
Váááá
Rohadt XP telepítő felcserélte a kis és nagy partíciómat (Vista telepítő alatt még totál jó volt minden) ezért akartam buherálni a meghajtók betűjelét. A nagy partíción csak adat van, oda nem akarok XP -t pakolni.
No mindegyXP bekaphatja.
-
-
infectedmann
őstag
Igen!
WinXP
Partition Magic 8 -al próbálkoztam velem anno legutoljára, de sikeresen kinyírta a win -t"Xp alatt például Xp-vel
"
Várom az ötleteket. Én már próbáltam win alól simán megváltoztatni a partíciók betűjelét, de ez valahogy nem lehetségesVagy lehet én vagyok láma, pedig megjelenése óta XP -t használok
-
infectedmann
őstag
A partíciók betűjelét milyen progival tudom biztonságosan megváltoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged