- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
rushty
üzenetére
- ScriptSafe
- Umatrix
- Ublock Origin - ez egy kiváló kártékony dolgok +reklám blokkoló de haladó módban lehet tiltani sript-eket is:A NoScript-et és a ScriptSafe-et is próbáltam nekem macerásak voltak és az Umatrix sem egy sétagalapp bár nagyon intuitív a kezelőfelülete. Az UBO teljesen vállalható amúgy sem szoktam rizikós oldalakon járkálni.
-
Cs1csó
titán
válasz
rushty
üzenetére
Általában a keylogger is csak egy kártékony program tehát egy normálisabb vírusirtó (az ismertebb egy tucat) tudja kezelni ezt a problémát is. Nagy divat manapság NEVESÍTENI a védelmeket pl. anti trojan stb. ami csak egy sima kártevő és egy védelmi szoftvernek fel kell venni ellene is a harcot.
Böngésző védelmére Ublock Origin-t használok - természetesen legfrissebb oprendszer és böngésző mellett - a jelszavakra én az FF szinkronizációját használom - de a Google Chrome beépítettje is jó - de lehet pl. Lastpass, Keepass, Bitwarden amúgy volt már róla szó hogy ezek a kisebb cégek sokszor gyengébbek kisebb erőforrásaik vannak mint pl. a Google-nek és ez a biztonságra is kihat. A LastPass-al már többször volt gond.
A háttértár - HDD - tartalmának törlésére pl. kiváló a CCleaner beépített adatmegsemmisítője ami 7 vagy 35 menetes felülírást is tud aki ezután adatot állít vissza az ügyes.
Megjegyzem elég nehéz rájönni a fogalmazásodból, hogy pontosan mire is vagy kíváncsi. Nyugodtan eresztheted bő lére is ha úgy jobban tudod körülírni a problémát amire kíváncsi vagy.
-
pc360
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő