- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Nem vagyunk egyformák, sok mindennel vissza lehet élni. Én azért - rendszergazdai feladatokat ellátva - elég sok érzékeny adathoz hozzáférhetnék sok sok ügyfelemnél, de mégsem teszem. A könyvelők is így vannak ezzel, nem is érdekük, pláne, hogy 1x lehet eljátszani, utána az életben nem lesz ügyfele, márpedig ebből élnek.
A másik dolog a családtagok ügyfélkapuja. 2 felnőtt gyerekem van, akik eddig rám írtak, hogy jött valami a tárhelyre, nézzem meg, mondjam ha van teendő, stb. A feleségem szintén, nem szeret vele foglalkozni, rám bízza. De most ezzel ez is megborul, nyilván nem akarom az én telefonomhoz kötni a dolgot, mert úgy sem lenne jó, meg hogy tőlük kell kód, így sem lesz jó.
A lányom egyetemét én fizetem, de nekem nincs "diák" hozzáférésem, nyilván a lányom neve alatt léptem be és fizettem ki a tandíjat is. Az utolsó évre ez megváltozott, hallelúja biztonság, 2f hitelesítés, már ezt sem tudom megtenni, elég szarakodás volt belépni, hogy közben telefonon hívtam lányom, hogy na most megy a kód, diktáld be, stb. mindezt azért, hogy fizethessek
Mindeközben azért lopják a fb loginokat (vagy legalábbis ezt olvastam), mert banki ügyintézés hitelesítéséhez is elegendő némely banknál a fb azonosítás. Nesze neked biztonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest