- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
És ezt is írtam már, de most is leírom, hogy egy helyen legyen, gépen nem működik a windows időszinkronizálás, a thunderbirdben a ph-s rss, és az obs nem éri el a yt szervert. Ezen túl az alza, és a telekom percek alatt tölt csak be, alul ki is írja, hogy időtúllépés, de betölt, twitter meg a gépen csak a keret tölt be(betölt az egész kivéve a közepén a posztok) és kiírja, hogy valami hiba van. Mivel nincs állítva semmi, és bár wifin és kábelen nem egyforma, ezeken belül mindenen egyforma, ugyanakkor. Szeretném tudni, hogy te ezt, hogy írnád le objektívan, ha a tényszerű nem objektív szerinted. Nem tudom milyen figyelmetlenségről beszélsz, max. te voltál figyelmetlen mikor olvastad amiket írtam.
-
gyulank
addikt
De mi nem objektív?! A tényeket írtam. Azért nem objektív, mert szerinted nem a nettel van baj? Kezdjük ott, hogy veletek ellentétben én azt írtam, hogy nem értem, hogy lehetséges ilyen hiba. Te elkezdted belátni, hogy tényleg furcsa de azért a végén csak lehülyéztél. Szóval menjünk időrendben a történtekkel! A félreértések elkerülése végett leszögezem, hogy GSM-el mindig minden oldal elérhető amiről szó van. Szóval 1, minden jó mindenen. 2 prohardver nem jó semmin kb 1 napig 3, az 1. Újra vagy 1 napig 4, elkezdődött szinte ami most van azzal a különbséggel, hogy a twitter semmin nem jött be, ez nem tudom, mondjuk 2 napig tartott, azóta meg telefonon működik a twitter. Ez mind magától történt, nem én befolyásoltam. Lehet hülyének nézni, csak nem tudom, mire fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő