Hirdetés
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
Janusz001
üzenetére
Az a gond hogy Youtube-dlg halott, utolsó release 2017 júliusban azaz több mint 4 éve jött ki, és amit használ youtube-dl sem épp a legjobb ma már. Van egy új fork, yt-dlg, ez rendesen fejlesztve van mai napig, utolsó commit 10 napja, utolsó release másfél hónapja. Ezen belül pedig youtube-dl helyett youtube-dlp-t kell beállítani (szintén rendesebben fejlesztik, előbbiből release 5 hónapja, utóbbiból 6 napja jött ki). Ezzel a párossal nem volt még sebességproblémám.
Amit még szoktak ajánlani az az aria2c-n keresztüli yt-dl(p) letöltés, amivel a sebesség még tovább növelhető. Még nem próbáltam mert az én 120-as netem mellett egyelőre nem tölt túl lassabban. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Nálam is lassú volt most, hogy próbáltam, pedig update-eltem is.
Erre az esetre jó a
4K Video Downloader (ZIP verzió) – pill és frissítem a legújabbra –, nálam az most 75 MB/sec-el ette ugyanazt a videót. Videóra inkább ezt használom, közvetlen audio letöltésre konvertálás nélkül pedig a
MediaHuman YouTube to MP3 Converter-t.A
Youtube-DLG a playlist-ekre jó ingyenesen, de ezt használom a legritkábban a gyengeségei miatt. Szimpla videóra és audióra sokkal jobb a másik kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő