Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Az AnyDesk-et használtam pár hónapig az általam telepített gépeken. Ami tetszett, hogy mindegyiknek adtam egyedi ID-t, amit szépen felvettem a saját gépemen, így láttam az általam telepített gépeket. Az auto indítást mondjuk sokaknál kikapcsoltam, de akkor is egy klikk az ügyfél részéről és máris tudok csatlakozni.... már ha működik. De legtöbbször csak újraindítgattuk a gépet, néha megerősítést kért a beállítások ellenére, néha pedig azt sem. Borzasztó. Főleg az, ahogy beleeszi magát a rendszerbe. Agresszív vacak, ráadásul biztonság szempontjából sem a legfényesebb.
Én legalábbis erre jutottam, így visszatértem a sima egy EXE-s TeamViewerQS-hez a klienseken. Az jól működik, amíg működik ingyen az én verzióm. De ez a Quick Access egyszerűbb, kevesebb kódot kell egymásnak felolvasni, szóval innentől valószínűleg azt fogom a klienseken kipinnelni a start menübe.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest