- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Mivel én tettem rá a vírusirtót, ami letörölte az összes ikont is róla, ezért azóta nem jó, amióta hozzá nyúltam, nekem kellemetlen a dolog, akkor is, ha előtte én tettem használhatóvá, meg hát a főnök gépe ez is.
De nekem ez semmi problémát nem okoz, elszórakozgatok vele, szívesen ápolgatom, a munkahelyen van rá időm bőven, csak tanulok belőle. Nem is sürgős, mert a főnök szabadságon van, és ne gondoljatok fontos adatokra, csak beosztások, munkaidő-nyilvántartások, ilyesmik, ugye mind MS szoftveres, és természetesen le vannak mentve pendrive-ra is, csak kaptuk selejtből ezt a gépet, és a főnök kinevezte háttértárnak.
De semmi komoly. Köszönöm a segítségeiteket! 
Ezt töltöttem le hozzá pendrive-ra. Lehet, hogy DVD-re kellett volna, mert iso-fájl?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mivel én tettem rá a vírusirtót, ami letörölte az összes ikont is róla, ezért azóta nem jó, amióta hozzá nyúltam, nekem kellemetlen a dolog, akkor is, ha előtte én tettem használhatóvá, meg hát a főnök gépe ez is.
De nekem ez semmi problémát nem okoz, elszórakozgatok vele, szívesen ápolgatom, a munkahelyen van rá időm bőven, csak tanulok belőle. Nem is sürgős, mert a főnök szabadságon van, és ne gondoljatok fontos adatokra, csak beosztások, munkaidő-nyilvántartások, ilyesmik, ugye mind MS szoftveres, és természetesen le vannak mentve pendrive-ra is, csak kaptuk selejtből ezt a gépet, és a főnök kinevezte háttértárnak.