Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telefonjavítás, szerviz
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Régebben próbáltam, akkor nem jött be; a render minősége az Acrobat-ét is alulmúlta. Ez már jópár éve volt, és mivel legalább 2 jó alternatívát tudok, nem láttam most értelmét a tesznek. Majdnem megtörtént egyébként, már itt figyelt az asztalomon, de elrettentett az 50 megás telepítő. Azt tudjuk, hogy az Adobe-ék elszálltak, viszont egy sima nézegető esetén nem ezt várja azt ember, hogy ekkora csomagot toljon a gépre. Ha bárki tud mondani rá észszerű indokot, hogy miért kellene mégis kipróbálnom, akkor megteszem - de kétlem, hogy hiper képességeivel levenne a lábamról. Persze, jó lenne egy olyan, ami képhiba nélkül, akár a renderelés sebességének csökkenésével képes lenne hibáktól mentes képeket dobni, abban az esetben le lehetne nyelni egy minimális bloatware-séget is, de ezt nem pont a Foxitből nézném ki. Nah, ezt jól kifejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpársportok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi