Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Szerintem a legegyszerűbb a Google Keep (web és Play), még ha nem is klasszikus todo list, és a naptárhoz se nyúl. Viszont jegyzetelni sima szövegen kívül listát, képet, hangot, mindent tud, és megbízható cucc. Címkézhető is, és az alapján átrendezhető a lista, illetve tud küldeni figyelmeztetést idő és GPS alapon. Valahogy mindig ehhez térek vissza, pedig vagy 20 másikat kipróbáltam már. Szépen fejlődik, folyamatosan kapja az új feature-öket.
Amit még használok (már ha épp nincs összetörve az okostelóm...), az az UpTo, mert szépen, átlátszó hátterű widgettel ki lehet biggyeszteni a teendőket, és a naptárakkal, Facebook eseményekkel is kooperál (bár vannak hibái), és nincs benne fölösleg. Ha jól emlékszem, nem muszáj időpontot megadni a teendőknek, de ha mégis szeretnéd, egy viszonyított alapértelmezés belőhető rá, hogy egyszerűsödjön a dolog. A címkézésben nem vagyok biztos. 2015-ös a legújabb, új rendszereken már nem biztos, hogy jól működik.
Egy alternatíva, ami biztos, hogy címkézős alapú: Chaos Control. Anno ebben volt pár idegesítő bug, amit a report ellenére sem javítottak. Valamit csak csináltak az utóbbi 2 évben, mióta nem láttam, hisz van idei megjelenése is.
Ezen kívül ott vannak a fizetős szolgáltatások, amik weben és mindenhol jelen vannak, mint pl. a Todoist, Wunderlist stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Call of Duty: Black Ops 7
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- ASRock lapok általában
- AliExpress tapasztalatok
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Projektor topic
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest