Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Csak hogy bonyolítsam a képet, ez azóta jutott eszembe: Wunderlist
Ez alapvetően mobilos (ami talán nem is baj), de ugyanúgy webes felületű cucc, ezért desktopon is kezelhető. Nem ismerem a pontos működést (rég próbáltam), de itt már a teendő-lista, a névjegyek és a naptár valószínűleg kicsit kopperatívabbak egymással. Ez limitált free / fizetős, de van ezer alternatíva még a kategóriában.
A másik zárójeles ötletem a Trello, ami már inkább project manager progi. Saját kialakított rendszer szerint tudod dobálni a feladatokat, adott esetben sokat segíthet. Van valami calendar pluginje is, azt nem próbáltam. Ez javarészt ingyenes (a pro funkciók hiánya nem oszt, nem szoroz). Akár egész CMS rendszert kiválthat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung kuponkunyeráló
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- SörcsaPH!
- iOS alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi