- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Nekem csak egy linket generáltak, nem "meghívtak"."
Pontosabban csak megtekintésre osztották meg a mappát, nem szerkesztheted. Igazad van, kipróbáltam, ebben az esetben tényleg nincs olyan link, hogy "Mappa felvétele a OneDrive-ra", bocs, ezt nem próbáltam előtte. Most kipróbáltam ilyen módon is, ahogy írod, elvileg ilyen esetre ott van a "Másolás máshová" link, elméletileg ennek is jónak kéne lennie a célra (persze közel sem biztos), ha a jobb oldalt megjelenő panelben kijelölöd, melyik mappádba másolja a cuccot, DE a gyakorlatban nálam érdekes módon sajnos csak tekergőzött a töltődést jelző ikon jódarabig még egy két dokumentumot tartalmazó mappánál is, aztán "Meghiúsult" hibaüzenettel befejezte a próbálkozást. Szóval valamit itt (is) elkúrtak a Májkroszoftnál. (Gáz, ilyen parák fel sem merülnek pl. a Google Drive-nál...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- EAFC 26
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- JBL Charge 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest