Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Akos1994
üzenetére
Ilyennel kár is volt próbálkozni, az a program nem erre van kitalálva, élő rendszeren belül működik.
Van lehetőség a registry-fájlok (System, User) megnyitására a Regedittel (Fájl, Struktúra betöltése), abból ki lehet másolni egy-egy ágat, amire szükség van, utána egy kis szerkesztést kell a végezni kulcsneveken (Notepad, Csere) mivel ilyenkor megváltozott néven (útvonalon) jelenik meg a Regedit alatt.
Ezt a legszükségesebb programokon el lehet végezni, már amelyiknek a beállításai ilyen módon át is hozhatók. A rendszerbe mélyebben beépülő, főleg MS programoknál ez nem feltétlenül megy, vagy külön utána kell nézni.
Pl. IE tárolt jelszavak kódolt formában vannak a registryben, ami szintén csak az élő rendszeren belül fejthető vissza, kívülről csak egy adathalmaz.
Vagy vannak olyan programok, ami .ini fájlba ment, azt könnyen át lehet hozni, pláne én például törekszem ilyen programok használatára, ami jól hordozható, vagy legalábbis szeretem tudni, mi, hol tárol. Így szükség esetén ki tudom bányászni a kellő adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest