- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
fsb1000 #32913 üzenetére
Maxthon-ról váltanék.
Igazából a szempont, hogy gyors legyen. Ne legyen bugos. Legyen rajta könyvjelzők eszköztár.
A könyvjelzők eszköztárból lehessen úgy nyitni meg oldalt, hogy jobb gomb oldal megnyitása új fülön vagy valami ilyesmi. Maxthonnál val ugyarra nyitottam meg ami éppen aktuális volt vagy pedig új lapra. Eléggé idegesített, hogy volt amikor az altuális lapra szerettem volna megnyitni és mindig újra nyitotta meg. ha meg beállítottam, hogy az aktuálisra nyissa akkor meg nem tudtam új fülre megnyitni, illetve az is gáz a maxthonnál, hogy pl ha google mapsbe nézek valamit és kattinktok és húzom az egeret akkor új oldalra nyitja meg
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Formula-1
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Formula-1 humoros
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Assetto Corsa Rally
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest