-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
qwertly #5335 üzenetére
Szerintem a Pinnacle studioval mpeg2 szedd le a kam ról
ls azzal meg is tudod vágni, még a dvd szerkezetet is elkészíti
Bár nem ez az eslődleges célja, de megcsinálja. Akár menukkel is
Pont a baromi nagy helyigénye miatt nem szeretem a DV avi t .
Egyik ismerős vidokat vág, amellett, hogy riporterkedik is, akár láthattad is az egyik tv csatornán.
Hát totálkész a gyerek, mert egyrészt nem vág semmit a géphez.
De az ebet kötve ragaszkodik a dv avihoz, mert hogy a minőség nem romlik stb....
Ez igaz, amennyiben a végfelhasználás is DV avi lesz, ha a DVD akkor nem mindegy, hogy az elején a behúzásnál, vagy a végén romlik, elöbbi esetben legalább nem kell hatalmas adattár.
Már a 5 odik 500 gigas hdd ét veszi....Amit javasoltak ADOBE progit, akkor már inkább a Premiere Elements
Az viszi az mpeg 2 öt és az ismertebb dolgokat is.De kezdő felhasználónak a Pinnacle Studiot javaslom, bár a premiere elements sem sokkal bonyolultabb.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
localhost #5325 üzenetére
Ha ott rámész akkor nem tudod tallozni a gépet ?
Nekem a webkamerám tett xp alatt így.
Otvar felbontásban eltárolta saját magában a képeket amikor megnyomtam a tetején a gombot.
Vista alatt nem látom ezt a dolgot.Godnolom a kártyaolvasóval minden gond nélkül tudod használni.
-
Core2duo6600
veterán
A Pinnacle studio a 12 es verzíinál tart
Ultimate a legokosabb, neked asszem a plusz is elég az kell hogy menjen az mpeg2 buhera
File menűben van egy olyan, hogy
File DVD cimeinek importálása
a 8.4 es már igencsak régi.(#5316) Gausz
Rakj fel egy normális os t
ne butitottat, és bueráltat, akár xp, akár vista
Ha memkari van a fényképezőben, gondolom USB és, akkor minden izé nélkül, mint egy pendrivot meg kell hogy lássa
Asszem sp2 kell hozzá -
Core2duo6600
veterán
Megnyitod pl a pinnacle studiot
Van bemountolod az egyik iso 1 et
File DVD cimek importálása
Rámutatsz be kell talloznod
elszoszmotol veleHa ez megvan a ISO 2 vel is ugyanezt megcsinálod
Majd lehuzod a time line ra alulra
elősször az első felét, utána a másodikat
Majd oda mész, hogy filmkészítés, és megmondod neki, hogy DVD 9 et csináljon, ismét elszöszmötöl vele, ha tudod, hogy milyen bitrataval készültek, és mind a 2 azonos, akkor ujra sem kódolja, ehhez természetesen meg kell adni a kivánt bitratatEttől jobb most nem jut eszembe
Még a Canopus pro coder 3 al lehet próbálkozni.
Mpeg 1 , 2 avi kat össze tud fűzni, lehet, hogy a DVD vel is elbologul, kulonosen ha elötte mpg 2 es file ba mind a 2 öt lerippeled, erre sok progi van, a fent említett pinnacle studio is tudja.Egyszerüen azért nem lehet megoldani, mert ujra kell csinálni a DVD video file szerkezetét vobok ifo k stb ...
Célprogi inkább arra van, hogy dvd 5 re suriíti a nagyobbat. -
Core2duo6600
veterán
válasz
#65675776 #5290 üzenetére
Ez igaz, próbálkozhatsz úgy hogy a vdubbal kiszedet a hangot, megcisnálod olyanra mint a máésik, és utána összemucolod itt meg esetleges elcsuszásokkal lehet szivni, ha most szinkronban van, és erős a géped akkor a procoder megoldja
mpeg 1 ben kb 6 *os sebességgel.
Mpeg 2 kb 3-4 szeres, tehát nem olyan vészesEzesetben a videot szvsz nem kódolná ujra.
van olyan inteligens kulonosen akkor ha ugyanazt a beállítást adod meg neki mint a forás. -
Core2duo6600
veterán
DVDFabPlatinum a riphez ez nem free
Majd autogordiangnot - divx be, ez free, a kodeknek telepítve kell lennie, azt nem tartalmazza, divx pl
. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Froclee #5229 üzenetére
http://cdburnerxp.se/
És még free is(#5224) Zola007
Nekem eddig az office ban lévő ment a legjobban magyar karakterekkel. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Herqles #5222 üzenetére
Érdemes megnézni, hogy a tempben vannak - e olyan file ok, amik eddig nem voltak, és nem engedi kitorolni
ill. mindig visszajön
Mennyi ramot eszik ?:
http://prevx.com/ ról szedj le egy scannert, érdemes megnézni. -
Core2duo6600
veterán
Itt a progi, ez kell neked
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Nyiscsák #5193 üzenetére
Ezeket általában tudják a video editáló progik, de az ACD see is tudja
Ha szabvány pal 720*576 - ra csinálod a videot pl DVD
Akkor lesz, hiszen a digi fényképezővel készített képek ennek akár a többszöröse is lehet képpontszámban és felbontásban
Korábban a HP tól lehetett rendelni valami ilyen Cd ét ami ezt tudta, de sok más progi is, a hp féle a hülye usereknek készült természetesen tele reklámokkal.Pinnalce Studio is tudja.
Acd see is, Szerintem a Sony Vegas is.
És talán a vista ultimate dvd makere is.(#5194) harylmu
Pl.:
Nlite
Vistan vliteDe nem lesz sok köszönet benne ha eltolod.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
FireShadow #5174 üzenetére
Pl Az advanced Photo album pro, tud ilyesmit csinálni
-
Core2duo6600
veterán
válasz
FireShadow #5174 üzenetére
Itt néz szét ?
Én is keresem egyébként lehet, hogy meg is van a gépen, de nem tudom a nevét -
Core2duo6600
veterán
válasz
hokitojas #5037 üzenetére
Tudtommal csokkentet modban csak az admin tud belépni, de lehet, hogy ezt is lehet szabályozni, de hogy hol azt nem tudom, a beépített ms eszkozokkel, de lehet hogy le kéne kapnod a xp hez a Administartive toolst
Ms letoltőről
De lehet, hogy ilyenek csak a serverekhez vannak, 1 probált megér -
Core2duo6600
veterán
válasz
hokitojas #5032 üzenetére
Start menuből ki lehet gyilkolni ami nem kell, de neked a csoportházirend szerkesztő lesz abarátod, ott kell ugyeskedni, a pontos dolgokat nem tudom megmondani, de már láttam, hogy van ilyen lehetőség
gpedit.msc
ha proff van rajta akkor tuti megy
Kiegészítve azzal, hogy guest user akkor nincs írás engedélye -
Core2duo6600
veterán
válasz
hopimix #4909 üzenetére
skype, yahoo
De a yahoo tól az MSN Live az jóbb
Friss mind a 2 verzió ?
Nem szokott az MSN el ilyen gond lenni, érdemes lenne a hálózati gondokat felderíteni ha vannak.Napokat akkor késik, ha nincs a másik oldal belépve
Ekkor nem is biztos, hogy megkapja
Csak a uj verzióknak van ilyen szolgáltatásuk, de az sem mindig mukodik
Tuzfal beállításokat nézd meg, az néha be tud kavarni -
Core2duo6600
veterán
válasz
Silverlight2 #4874 üzenetére
A Windows Vista topikbak keress rá, már több izben leírtam, hogy milyen kodekek és milyen sorrendben kell feltenni
A Vista alapból lejátsza a DVD ét, így emlékszem legalábbis, és power dvd ét használok erre -
Core2duo6600
veterán
válasz
Winner_hun #4862 üzenetére
Erre talán megoldás lehet a NCQ támogatás
Sata hdd knélahci módban mukodik asszem, pont ilyenekre fejlesztették ki, hátha segít
vagy a scsi rendszer, nem véletlen van a szerverekben olyen ...hisz egy mail szerver, vagy webserver folyamatosan daráná a winyotDe nekem is kerreg, már megszoktam, ezért van
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Winner_hun #4860 üzenetére
emlékszel még a jóöreg c16 - 64 stb gépekre,
no ott nem volt több progfi verekszik a winyoértEgyébként pontosan úgy van, ahogyan mondod
egy időpillanatban 1 folyamatot szolgáll ki
idősztásosan pl, de van még a pásztázásos technika is
előbb jött elöb megy elv....Hirtelen ennyi jutott eszembe
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Heartka #4855 üzenetére
Építészeti progik közül nézz sorba, ahogy a másik hozzászoló is mondja valami tervező progi kell neked, hogy de hogy warezban találsz erre kicsi az esély, mert ilyeneket nem használnak tömegek, de egész biztosan van, aztán, hogy windows ra van vagy másra az a következő lépés, de ha azt nézzük volt olyan játék, ami nem is annyira játék volt hanem inkább oktató progi, hidtervezőknek, ahol hidat kellett csinálni, és a vonat alatt nem szakadhatott le. ..
Na most ezzel az erővel lehet ilyenis, szerintem van amúgy ....
CAD / CAM progiknál nézz körbe -
Core2duo6600
veterán
Isobuster, ultraiso pl
persze a start infod nak meg kell lennie
bár ha megvan akkor a Neroval is ki lehet illyet írni(#4758) ssolitude
cfosspeed hátha van benne ilyen
ill. minden gépre feltéve a netliniter, vagy pl egy windows serverrel routolni, és akkor ott mindent be tudsz állítani amit csak akarsz, persze használhatsz erre a célra novell -t vagy linuxot is(#4763) Nordik
Nem zárja le csak magát a gépet, futó progik mennek tovább(#4764) PrinczA
A különböző rendszer ellenörző tesztelő
CPU - ram: Everest
VGA - Atitool / 3dmark
dvd re, talán a neronak valamelyik része tud tesztelni(#4769) papg79
Melyik oldalt ez, mert a youtubra van már megoldás
a real media, akkor azt tudommmal nem tod lementeni, esetleg azt érdemes megnézni, hogy mikor megy a video turkálsz a bongésző cashe ben ott meg kell lennie, lehet, hogy nem a várt kiterjesztéssel, de oda biztosan le kell szednie...
persze ha kilépsz a bongészőből akkor törli(#4770) Osiris
Az acd see legujjabbat tedd fel
a teljes-t
[link]
Ebben tuti benne van
Vagy az adobe photoshop, az tuti tudja
Most hirtelen nem találom ugyan, de mintha a vista photo galeryje is tudnáUgynevezett vízjelet kellene feltenned rájuk
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Levin01 #4724 üzenetére
DVd fab platinum
Ez leszedi a korongot a winyóra
sok féleképpen beállíthatod, célszerű csak a filmet a kivánt hanggal, és vagy felirattalHa nincs felirat akkor pinnacle studioval tudsz vágni, mivel dvd ét akarsz megetetni vele a legokosabbra van szükséget, tehát ultimate, a plsuz is ok lehet, de nem vagyok ebben biztos
Ha felirat is van benne
akkor cinkesebb, mert akkor keresni kell egy progit ami ráégeti a filmbe, ekkor át kell kódólni nincs mese, virtualdub mod talán tudja, de sok ilyen van
itt nézz körbe http://www.doom9.org/HA DIvx be akarod, akkor autogordian knott http://www.autogk.me.uk/
ekkor is le kell rippelni a winyora csak a fő filmet és a progiban a voboknál próbálgatni kell, ha kiírja a korrekt játékidőd akkor menni fog
512 széles legyen az korrekt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mobilinternet
- Mini-ITX
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged