- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz margithid #12939 üzenetére
Dehogynem. [link] Én egy ilyet vettem Amazonról. Tetszés szerint cserélhető benne az SSD, de ez csak olyannak ajánlott, aki ezt ki is tudja használni. Amúgy teljesen jó cucc, thermal pad is van benne, nem melegszik az SSD. Egy dolgot rühellek benne, a pici kábelt. Ez a hossz inkább laptopokhoz lett kitalálva, nem toronyházakhoz.
De, ha visszaolvasol, akkor azt hiszem egy olcsóbb Axagon külső házat is ajánlottak, ami, bár zárt, de teljesen jól működik benne az SSD. Szerintem hétköznapi usernek egy olyan több, mint elegendő. Nekem satás SSD-hez van külső Axagon házam és nagyon elégedett vagyok vele.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
válasz margithid #12937 üzenetére
Nincsenek meglepetések. 1-2 jó akciót ki lehet fogni, de amit kevés pénzért adnak, az nagy eséllyel annyit is ér. Egy jó pendrivehoz zsebbe kelle nyúlni, de igazából a napokban volt téma, ha jól emlékszem, hogy sok esetben többet ér egy külső SSD házat venni, majd abba valami elfogadható minőségű SSD-t. Még lehet, hogy olcsóbban is kijössz, csak éppen a termék mérete nagyobb lesz. Kompromisszumos, azt kell eldönteni, hogy neked mi éri meg.
Szerk.: mondjuk azt nem írtad, hogy mire kellene a pendrive? Ha 1-2 doksit hozni-vinni, akkor kb. azt mondom, hogy majdnem mindegy, csak normális márka legyen.[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
-
veterán
Nekem telepítési célra egy 32 gigás pendrive van. Fel van rá telepítve a Ventoy, majd annak a mappájába bepakolgattam egy rakás telepítő isot. Van egy win10 meg egy csomó Linux. Így egy drive sokminden telepítésére is alkalmas lehet.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
-
veterán
Sziasztok,
Adatok hosszabb távon történő tárolásához (másodlagos mentés fényképekről 2002-2021) milyen külső adathordozót érdemes választanom?
Nézegetem a külső merevlemezeket és a pendriveokat is, de nem merek egyenlőre dönteni. Személyes tapasztalataitok mi ezen a téren?Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest