Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XIII Ramses
aktív tag
Én ezt vettem, és mondhatom nagyon gyors kis cucc. Ha otthol leszek rakok fel róla tesztet is.
[link] -
XIII Ramses
aktív tag
Helló, én ezt vettem, nemrég ugyan, de napi használatban van azóta is, egyelőre semmi gond. A melegedésnek meg még örülni is lehet, érezhető ugyanis, hogy jól működik a hőelvezetés a burkolatra.
Ja és innen van, ne adjatok 5,5 ezret egy 32 gb-osért: [link][ Szerkesztve ]
-
XIII Ramses
aktív tag
Sziasztok! Tudom, hogy a kingston pendrájvok döntő többsége szemét. Tapasztaltam. De. Nekem már akkor volt (igaz csak próbaképpen vett) kingston datatraveler r3.0 g2 penem, amikor még nem volt ajánlott. Bizton mondhatom, hogy kiváló pen. Van már 32 és 64 gb os is belőle. Egy gond van, hogy már régen nem lehet kapni. Javaslom is, hogy csak olyan pen legyen ajánlott, ami kapható, de majd ezt eldöntik az Urak.
Kérdésem: vennék egy 256gbos igazán gyors pendrájvot. Elvárásom a minimum 200mb/sec sebesség ssdről. Kingston hyperx savage-et néztem ki az ára okán. 10 ezerrel olcsóbb mint a corsair voyager gs. Látom hogy nincs az ajánlottak között. Kérdezném, hogy miért? Mi a gond vele?
Köszönöm
Ja és 5 év garancia jár hozzá...[ Szerkesztve ]
-
XIII Ramses
aktív tag
Sziasztok! Még mindig gyors 256gb-os pendrájvot keresek.
Ajánlott gyors pendrájvok ugye (átlagos árakkal együtt):
Corsair Flash Voyager gs: 42000 Ft.-
Sandisk Extreme Pro: 42000 Ft.-
Mushkin Ventura: Nem kapható a világban sem (én legalábbis nem találom, de emberrel se találkoztam, akinek ilyen van..)
Patriot Supersonic Magnum: Ez sem kapható, van helyette Patriot Supersonic Magnum 2. ezt is javítani kellene az ajánlóban.
Ezt a magnum 2-őt egyetlen helyen kapni (állítólag) 256 gb-ban, a Supergamer.hu webáruházban 24790 Ft.- ( !!!)
Kamu szaga van... [link]Néztem még a Patriot Rage 2-őt is, 24000 Ft.- környékén, de ritka bazári kinézete van, ráadásul kitolhatós, nekem hagyományos kupakos kellene.
Kérdéseim: Én vagyok csak vak, vagy tényleg nem kapható sehol a Mushkin Ventura, se a Magnum 2 gyakorlatilag sehol? Ismeri valaki ezt a Supergamer.hu webáruházat? Patriot Rage 2 jó választás lehetne a bazári kinézet, meg a kitolhatóság ellenére?
Hyperx Savage 36000.- ért is szóba jöhetne, de annak az árát is sokallom a patriotokhoz viszonyítva.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
XIII Ramses
aktív tag
Sziasztok! Patriot Viper Fang pendrájv van valakinek? Nem is a sebessége érdekelne, mert az igen jó, henem, hogy van-e rajta led? Köszönöm. A patriot rage 2-őn állítólag van led, de nem találok róla egy fia fényképet se...
-
XIII Ramses
aktív tag
Semmiképpen nem ajánlom egyiket sem. De sajnos a drágább Datatraveler 80-at sem (type-c).
Most vettem egy 32GB-os példányt usb 3.2 gen 2 porton teszteltem, és siralmas az is. Ugyan olvasás 220-250 MB/s de az írás csak 12-20 MB/s között ingadozik. Borzalom. Az exodia ettől még lassabb. A Kysont nem teszteltem még. -
XIII Ramses
aktív tag
Megjött a Datatraveler max.
Tesztek itt: [link]
Nagyon gyors, csak ajánlani tudom. Szekvenciális olvasás 1083MB/s, írás 1006MB/S -
XIII Ramses
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- GTA V
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest