- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Kb 220k a beugró FHD panelhez jelenleg, igaz már IPS-t is kapsz anyiért. Szutyok gépben ugyan és lowend minőségben de van. Alatta 15.6"-on jelenleg csak HD TN.
Dellből ennyiért kapsz 3537-est. Ami már minőségi meg frankó lenne szintén 220k környéke, de az is csak HD kijelzős. Matt dellből nem lesz ennyiért.szerk: Amit én mondanék az egy lenovo Z510 Haswell pentium 2év gar, matt kijelző, aranyos kis slim gép. Ha nincs játék ez a verziója bőven jó.
SSD meg igencsak sokat gyorsít akár net alatt is meg kb mindenhol -
Zoli0726
aktív tag
Csak irányadás, de én valami ilyesmiben gondolkodnék. Egyébként ez itt rettentően jó árban van, de nagyon erős a gyanúm, hogy elírás van a specifikációban.
Mindenesetre érdemes szemügyre venni.
Fullhd, corei5, hd7670, 4db usb3, 3 év garancia.
A ramot meg fityingért lehet bővíteni ha kevés lenne. -
Borote
addikt
De legalább a linkelést használnád
mivel én nem használok CAD programokat, ezért nem tudom, hogy melyiknek milyen gépigényük van, de elvileg használattól is függ, mert van, ahol az IGP is elég, de nagyméretű 3D-s tervezéshez ha jól tudom, azért nem árt egy komolyabb tervezői kártya.
Ezért kéne kideríteni, hogy mennyire 'igényes' a felhasználás. -
Borote
addikt
Ezek eléggé tág paraméterek. Egyrészt.
Másrészt fedélzeti memória alapján csoportosítani a GPU-kat eléggé mongol dolog (bitang nagy teljesítménybeli különbségek vannak 1GB memóriás GPU-k között). Van arról fogalmad, hogy mekkora grafikus teljesítmény kell annak a programnak, amit használni szeretnél?
Illetve mekkora processzorteljesítményre van szükséged?Aztán memóriát olcsón lehet bővíteni nagyon, wifi pedig minden gépben van.
(#8260) erikviking: ha a szállítmány azonos (típusszám), és a méret, sebesség megegyezik, akkor sanszos, hogy igen.
De azért a HDD gyakran el szokott térni, főleg különböző szállítmányok között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest