- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
válasz
-ZeeZee- #180890 üzenetére
"de a HP-ban U-sproci van"
Ebbe az összehasonlításba betettem a saját i3gen7, i3gen11 és a két fenti Ryzen5U és i5gen12H összehasonlítását. Irodai alkalmazásokra a legkisebbel is gond nélkül elvagyok. A Ryzen és az i5 között 5-10% az eltérést tapasztalhatsz, de a Ryzen energia felhasználása sokkal gazdaságosabb. Tehát az "U" miatt nem kell aggódnod, válasszál az egyéb szempontok alapján. (Plusz bolti tapasztalatok priviben.) -
válasz
A Pavilion jó gép, nem fogsz csalódni benne. Az ezüst billentyűzeteken a jégkék világítás valóban nem szerencsés. Divatból ezüst minden, pedig fekete vagy sötétszürke billentyűzettel praktikusabb lenne. Az új HP 15 modelleken már szürke a bill, nem ezüst.
Az Acert nem ismerem, de a H-s proci miatt az egy erősebb gép, ezért pl. akkumulátoros üzemidőben gyengébb, mint a HP.
-
válasz
Amire te szeretnéd venni, úgy gondolom, hogy bármelyik megállja a helyét.
Azt vedd amelyik jobban bejön. Csak egy személyes dolog: nekem a szürke bill világítással nem jött be, picit zavaróbb volt mint hasznosabb. De ismétlen ez egyéni dolog, lehet téged vagy mást sem zavarna. -
cs.zs.
veterán
válasz
-ZeeZee- #177926 üzenetére
Szia,
ha még 50-nel hajlandó lennél fentebb tolni a limitet, akkor
448.000 Ft-tól elérhető ez a masina,
-már gyárilag 2x8GB rammal,
-RTX 3060 6GB dGPU-val, ami akár 130W-ig is fel tud menni,
-2 db ram slot, 2 db SSD-slot,
-165 Hz 300nit 100%sRGB kijelző,
-4zónás RGB magyar billentyűzet...
-80Wh akku
gyári adatlapja itt -
Gaben92
őstag
válasz
-ZeeZee- #145692 üzenetére
Nálunk ilyenek (voltak) a céges gépek, és ha kézbe fogod akkor konkrétan konzumer érzésed lesz tőle. A kijelző fedlap merevítés nélküli műanyag, horpad (de nagyon) a legkisebb nyomásra, a billentyűzete szerintem használhatatlan, és a ventik hangja 2 év után olyan mint egy hajtómű... Számomra a legnagyobb csalódás üzleti fronton amit valaha láttam. Az agyonszidott T560 köröket ver minőségben a 7x4/7x6 szériákra...
-
Khelben
nagyúr
válasz
-ZeeZee- #145692 üzenetére
Jó gép, de próbáld ki élőben a billentyűzetét. Nekem nagyon nem jött be egyik Fujitsu sem a HP-k után. Az egyik pont ilyen 754-es volt a másik meg egy Celsius munkaállomás. Az IPS a paneltechnológia neve, a "széles látószög" meg a gyártó által ráaggatott fantázianév. A HP-nál készültek WVA (Wide view angle) TN panelek, amik majdnem ips szintűek voltak. És van az UWVA, ultrawide view angle, ami meg az ips-t vagy a va-t jelöli. Szóval a széles látószög nem minden esetben jelent ips-t, de mondjuk 90%-ban.
(#145691) mrmatyi4 : kicsit tegyél hozzá ehhez: Dell 5590. Olcsóbban még lehet kapni az elődmodellt, hasonló hardverrel (nem is értem, mi értelme volt az újnak): Dell 5570. Szerintem ezek a Dellek most a legjobb munkagépek ebben a kategóriában, egyetlen hátrányuk, hogy ssd mellé nem lehet hdd-t rakni, de ez téged nem érint.
-
Khelben
nagyúr
válasz
-ZeeZee- #145664 üzenetére
Ugyanúgy bővíthető mindkettő. A Probookba 2,5-ös ssd megy, a 850-be 2260-as is, de az aranyáron van. A minőség meg az erősebb gép közül neked kell választanod, attól függően, hogy mire van szükséged.
(#145665) elodman : csak viccelsz, ugye? Vagy lehagytál egy nullát a 180-ról. Újonnan ilyen gépet félmillió alatt biztosan nem kapsz. Használtan is 250k körül indulnak a 17-esek és akkor még nincs ips panel. 180-ból a legjobb, amit kihozhatsz az egy használt Zbook 15. (Vagy félreértettem a "profi" szót?)
Ha ennél olcsóbban kell és új, akkor kezdd el kihúzni az olyan igényeket, mint ips, meg stabil ház és hasonlók. A Fujitsunak meg az egyik legjobb a szervize.
-
Khelben
nagyúr
válasz
-ZeeZee- #145655 üzenetére
Az Elitebook egy kategóriával feljebb van, jobb anyagokból, jobb összeszereléssel. A Probook vastagabb, viszont erősebb a procija (4200M kb. 25%-kal erősebb, mint a 4200U). 650-ben is bővíthető a ram ugyanúgy, mint a 850-ben.
(#145656) Con Troll : Dell Latitude E7440-ből elég gyakori a fullhd ips. Viszont szeret meghalni benne az alaplap, úgyhogy érdemes valami kibővített garanciával venni, mondjuk 1 évvel. HP 840-ből is van fullhd ips, de ritka, mint a fehér holló.
-
Khelben
nagyúr
válasz
-ZeeZee- #144912 üzenetére
Ez még használtból is nagyon necces lesz. HP Elitebook 850-et lehet vadászni ennyiből, esetleg Dell 5570-et, de az már kicsit több lesz. Ha nem ijed meg a súlytól, akkor laptopszalonnál láttam 160 körül HP Zbook 15 G1-et. De 256-os ssd egyikben sem lesz, azt külön kell még hozzájuk venni.
A HP 15 egy belépő gép, egyetlen előnye a 256-os ssd, minden másban alapszint. De ssd-t bármelyik gépbe lehet tenni utólag, nem érdemes az alapján gépet választani.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest