- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sordoran
addikt
Asus G551JW és vége. Irodai használatra már ez se megfelelő, és ennél erősebb gép csak nagyobb méretben van (nagyobb teljesítmény, több hő, jobb hűtés, nagyobb méret), ami miatt hordozásra alkalmatlanok. De még ezt sem arra tervezték, hogy hordozzák. A munka és a játék kizárja egymást sajna.
-
Tikakukac
titán
A lyukat arra értem, hogy persze, fasza a Dell, meg ugye 3 év gari stb. , de ha gémerkedni kell, akkor többlet fps-t nem hoz, ez sem esik szét, akkor meg minek költs rá. Ha mondjuk lenne sokat gépelve, kéne proci stb stb. akkor igen, jöhet az Inspiron. Én is beletoltam a raklap pénzt anno a gémerbe, de minek, úgyis elavul gyorsan, akkor meg ne bukj sokat. Ennyi.
-
Tikakukac
titán
130-140k és 225k között van egy nagy lyuk. Én ha már tolni kell a szentpityókat a gémer gépbe, akkor megvenném a g580-at, hűtőpad meg ssd, egy normális billentyűzet és egér, ha urak akarunk lenni akkor monitor. Ennyi. Így a legkisebb a bukó, és maximális az élmény. Később meg lehet cserélni a gépet, illetve nem sül ki a szemed netezésnél a 15"-on.
Ha meg akarsz valamit hordozni is és mégis kell gémergép, akkor egy G580 meg egy 2530p/x200 kombó. ÍÍgy lesz célgéped mindenre, és boldog leszel 200k-ból.
-
B-L-A-C-K
titán
A Legajánlottabb ami ár/teljesítményben a legjobb az a G580-as 130-140 ezerért. Ha csakis a játékot nézed azaz semmi mást nem éri meg a 7520-as sem. A következő lépcső már a Y580-as 225-ért. Viszont akinek kell a nagy tárhely, kicsit minőségibb kivitel, kicsit erősebb vga, jobb proci, illetve +1 év gari akkor annak már megéri a 7520-at venni 190 ezerért.
Na de hogy ne csak én pofázzak neked mást is hallgass meg...
-
B-L-A-C-K
titán
Értem.
A vga-t ugyan annyira kitudja hajtani egy i5-ös mint az i7-es, viszont egyre több az olyan játék ami igényli az4 magot azaz az i7-est. Viszont ha nekem kéne választanom i5/i7 között akkor nem érné meg azt a plusz pénzt az utobbi. Viszont ha nekem úgy kéne noti hogy komolyan gondolnám a játékot, akkor meg biztos gyűjtenék még a Y580-asra.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha játékra kell akkor most a legjobb a Lenovo Y580-as ebben már GTX660M vga van (sokkal komolyabb mint a 7730-as), és 225 ezertől lehet kapni...Persze ez nem i7, és nem is Full HD-s kivitel, de játékok szempontjábol sokkal előnyösebb vétel a vag miatt.
-
btudos
nagyúr
A két gép nagyon más kategória. Az E430 egy közepes minőségű, 14"-os, könnyű, hordozható masina, amire nem azért van csak egy év gari mert rossz, hanem mert a Lenovo a Thinkpad Edge szériára egységesen 1 évet ad (nem tudni miért)
A Dell Inspiron 7520 egy 15,6"-os, jó hardverrel szerelt masszív gép, azt neked kell eldöntened, hogy a kis méretből adódó hordozhatóságért cserébe elfogadod a gyengébb hw-t és garanciát, vagy a jobb garanciális ügyintézés és hw-es kiépítés fejében a nagyobb méret és a magasabb ár a nyerő.
Cerebrum: Nem ugrik a garancia, csak szervizbe beadva állítsd vissza az eredeti állapotot.
-
B-L-A-C-K
titán
Mind2 link ugyan arra mutat, de gondolom melyik specifikációról lenne szó.
Én a Dell-t venném, és nem csak azért mert erősebb, hanem +2 év garancia van rá. De mire lenne használva a gép konkrétan? Mert lehet tudunk mondani olcsóbbat amire neked kell, vagy akár jobbat ha pl játékra...
Cerebrum: nem + a memóriát is bővítheted ha úgy gondolod.
-
btudos
nagyúr
Az Inspiron 7520 a legjobb ezek közül. Az 5520 ilyen árban nem éri meg (akkor már inkább a 7520), de ha fontos a kisebb kijelző, és nem kell akkora grafikus teljesítmény, akkor az E430 sem rossz választás ennyiért, de a kijelzőméretet leszámítva az Inspiron lényegesen jobb.
-
Tikakukac
titán
A 660M elég csúnyán körbever mindent, alatta már lesz egy nagy lépcsőfok, ha nem jó et, akkor maradnak az alternatívák.
Teszla_: A szerviek többsége papírból dolgozik, így ha 1 év akkor 1 év, ezért én visszamennék ajtót csapni. Plusz nem vennék tecsóból semmi ilyesmit, és megnézném mit adnak el nekem. Elkerülendő a jelenlegi helyzeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest